Am observat, si inca cum... nu stiu daca a scos-o din putul gandirii sau a avut o bere la bord cand a scris-o.
Ma refer ca voua va place sa aveti multi baieti in friendzone, baieti care nu va atrage fizic
N-are iubita.Pentru ca nu vreau sa stric prietenia noastra...adica stiu ca nu ma place si oricum n-as avea curaj sa-i spun...doar daca as stii ca am o sansa.Dar e imposibil din mai multe motive
Mai multe motive. Stiu ca nu ma place pentru ca nu sunt eu foarte atractiva.De asemenea, el a placut-o pe prietena mea cea mai buna
Deci nu esti foarte atractiva tot nu ai da o sansa unui baiat care nu te atrage fizic nu?
Nu.Urata si cu mofturi nu? Probabil asta crezi.Ok nu sunt chiar atat de atractiva...dar nici nu-s sperietoare de ciori...cres ca as fi in stare sa atrag un baiat.Adica au fost care m-au placut
Pe naiba nu ma crede asa rau, nu inseamna ca esti urata daca nu te place un baiat, nici pe mine nu ma plac toate fetele
N-am zis ca te cred rau.De fapt, pari opusul.Glumeam,doar am si eu oglinda.
Nu "rau"cum sunt unii ...adica pari dar intr-un fel diferit..nu esti ca restul oricum.Nu prea pot sa te descriu.
Se pare ca nu sunt un spion asa de bun daca nu pot sa fac nici macar o descriere a subiectului meu
Nu esti singura care mi-a spus asta, ultima fata i placea cacaterul meu, personalitatea mai putin fizicul, s-a dus naibi toata placerea cand am facut scimb de poze cool, nici eu nu ma pot descrie
Wow trebuie sa fii foarte pretentioasa ca sa refuzi o relatie cu un baiat ce te place si care e unic, de nedescris, pe care si tu il placi, doar pentru ca nu-i placea cum arati.Ok n-am idee cum arati dar ca sa justifice comportamentul ei ar trebui sa fii cocosat si chior, si probabil ca nu esti
Nu e vina ei ca nu m-a placut asta e, atractia e ceva involuntar