Man, îți spun din proprie experiență. Don't try it, it's horrible. Cred că mulți dintre noi am avut, avem și o să mai avem gânduri de genul. Ideea e să nu le lași să-ți consume mintea. Just move forward. Viața asta e ca un tunel. Dacă tot mergi în față, la un moment dat o să dai de lumină. Dar trebuie să mergi înainte. Poate viața e nașpa în momentul asta; ***, maybe it's-a total mess, but trust me, try and hang onto life. Nici mie nu-mi aduce în momentul ăsta prea multe bucurii, dar merg înainte.
Și legat de iad, da, ajungi în iad conform creștinismului. Dar nu asta trebuie să fie motivația principală pentru a nu o face.
Find a purpose man. Once you find it, you can start dying by dedicating yourself to it.
Și eu mă gândesc să o fac. Nu cred că ajungi in iad,aducă depinde,daca nu ai probleme grave și te sinucizi și exista iad acolo o sa fie destinația ta,dar daca exista dar ai probleme grave din care nu mai poți ieși boli probleme financiare și multe altele nu se știe, cred că se va ține content de context! Nu putem ști dacă există sau nu, eu cred că pe pământ e nu dincolo de lumea asta, cred că mori și atât, din țărână ai fost făcut tot acolo te vei întoarce. Dar ce probleme ai?
Daca ai bani mergi la prostituate și să vezi cum îți trece depresia, ia-ți haine noi, du-te la cinema,la ștranduri,tine-te de un hobby,pasiune,urmeazăti visul visele și pisate pe părerea tuturor tu mergi înainte că tancul rusesc până îl realizezi. Poți să iei și antidepresive,sa îți cauți o gagica sau sa faci multe drumeții,călătorii, daca ai bani prost trebuie sa fi sa te sinucizi daca nu ai atunci e altceva nici de mâncare și părinții se comporta urat cu tine, eu nu o recomand că nu cred că și tu probleme grave, depresie grea ai o depresie ușoară un episod depresiv și poți să îl vindeci complet daca iei antidepresive dar nu mult timp, maxim 3-6 luni!
Părerea mea e că ești copil mai mult de 20 de ani nu cred că ai și că sa lupți ai părinți ai mâncare, ai unde pune capul ai orice, mergi la un duhovnic bun că te poate ajuta sau la un psiholog bun cu care sa rezonezi.
In bibile scrie ca nu conteaza ce probleme ai, ajungi in iad daca te sinucizi, dar eu nu cred ca exista ceva dupa ce mori
In care iad, sunt 45000 de mii de demonatiuni crestine, nu uita de iadul islamic, hindus, budist si eu mai stiu cate iaduri sunt, 75% la populatia lumi nu crede in iadul crestin desi ai sanse de 25% sa ajungi in iadul crestin
Sa speram că nu există. În biblie scrie multe prostii, cred că a fost rescrisă, modificată. In iad 85% din populația lumii lumea va ajunge și dacă nu se va sinucide fiindcă majoritarea nu îndeplinesc in viață de zi cu zi ce scrie in biblie, nu se conformează cu legile scrise de Dumnezeu așa că oricum o sa ajungem in iad și dacă nu ne sinucidem că suntem păcătoși
Sinuciderea e un gest inutil si de lasitate.Un om puternic trebuie sa infrunte viata chiar daca sortii sunt impotriva lui.
Da, conform Bibliei sinuciderea e un pacat foarte mare si ajungi in iad dar nu putem fi siguri.
Ar fi fain sa existe un purgatoriu unde sa ai o șansă să o iei de la 0 sa îți speli păcatele, dar cine stie poate multi dintre noi chiar îl trăim în acest moment și nu știm ca ultima incercare
In vechiul testament scrie ca iad-ul nu exista. scrie ca va fi creat la a doua venire a lui Iisus
Nu te sinucide. Dacă există riscul să ajungi în Iad, atunci problemele de pe Pământ se rezolvă ele cumva.
Crede-mă că nu ai de unde să știi dacă se ține cont de context sau nu. Și orice probleme ai avea pe Pământ, soluția nu e să te sinucizi. Problemele de pe Pământ sunt temporare, dar în Iad tortura e veșnică. Dacă crezi în Dumnezeu, atunci știi și faptul că ți-a dat problemele cu un motiv și că te va ajuta și să le rezolvi. Și eu am încercat să mă sinucid și am regretat asta. Însă am trecut peste depresie și acum sunt bine. Moartea nu e o soluție. Din potrivă. Dacă aș fi murit, nu aș fi câștigat nimic.
Erai mai câștigată daca te sinucideai o sa vezi ce vremuri cumplite o sa vina și empatia între oameni va atinge cota 0
Nu ajungi in nici un iad numai schizofrenii care suferă de psihoza religioasă cred în rahaturile astea
Deci. daca ne sinucidem vom.fi bine până la venirea a doua după din nou game over cu liniștea sufletească
Dar dacă ai părinți nu are rost sa o faci, eu nu mai am nimic
Oricum o sa ajung in iad și dacă nu mă sinucid
Orice vremuri ar veni, prefer să nu îmi iau viața și să mi-o trăiesc așa cum vreau. Nu îmi puteți dovedii că nu există Iadul și sunt liberă să cred în ce vreau.
Părinții oricum nu vor fi cu tine toată viața. Și sunt oameni care au crescut în orfelinate și nu s-au sinucis și au ajuns bine. Orice om se poate schimba dacă vrea. Dacă vrei, atunci se poate orice. Poate nu imediat, dar tot se poate.
Nu pot dar nici tu nu poți având în vedere că în Biblia aia sunt multe contraziceri. Cine are o viață de rahat nu e obligat să o trăiască 90 de ani daca nu mai poate. Fiecare suntem draga liberi să credem în ce vrem și cine vrem dar cat o suferință nu mai trece nici cum atunci eu nu vad de condamnat sinuciderea, când nici medicii nu au putut fi folositori
Care a fost treaba la tine? De ce ai facut asta si ce ai simtit?
stropescgagici întreabă:
anonim_4396 întreabă: