| VictorVictoras a întrebat:

Ce parere aveti despre viata mea? vreti sa scriu si continuarea? happy scuze categoria

Viata mea, in 22 decembrie incepea,
Si cu lucruri triste continua,
M-am nascut intr-o familie grea,
Care pe copii nu prea ii iubea,
Si de ei nu prea le pasa,
Dese-ori, cel se tata se numea,
Bani pe bautura ii da,
Foarte rau copii i-si batea,
Si din casa ii alunga,
De mancare nu le da,
Si mereu ii chinuia,
Doamne cum putea,
Sa ne bata rau asa,
I-mi amintesc si ma intristez iar,
Cat de rau ma batea aproape in fiecare seara,
Stau si ma intreb mereu,
Cum ii mai suporta pe pamant Dumnezeu,
Dar cu multe lucruri triste si grele,
Eu mare am crescut,
Si scoala am inceput,
Cum probleme multe acasa aveam,
La scoala premiu tot loam,
Am ajus printre laudati,
La un loc cu copii cei bogati,
Haine eu nu prea aveam,
Ma imbracam cu ce de la alti primeam,
Dar cu bune si cu rele
Au trecut zilele mele,
Intr-o zi cand de la scoala veneam,
O veste buna primeam,
Am aflat cu uimire,
De a parintilor despartire,
De bataie eu scapam,
Dar unde sa locuiesc nu aveam,
Un pat noi de pomana primeam,
Sub cerul liber il puneam,
Toti la un loc dormeam,
Si cand ploua cu o folie ne acopeream,
Cum inca iarna era,
Gerul ne cuprindea,
In noi si inima ingheta,
Dar dupa ceva timp primavara a venit,
Noi o baraca din blane am construit,
Si in ea 3 ani am locuit,
Mai tarziu 12 ani faceam,
La munca eu ma duceam,
Pe alti eu ii ajutam,
Si bani cinstiti castigam,
Sa-i ajut pe frati mei,
Sa nu aiba lipsuri si ei,

Răspuns Câştigător
| IloveME a răspuns:

Foarte frumos!
Ma refer la ceea ce ai compus!
Imi pare rau pentru viata ta! vad ca ai suflet bun, din putinul tau dadeai si fratilor!
Dar ce ma bucura cel mai tare e sa vad ca nu ai ajuns un prapadit! ai pretuit ceea ce ai avut langa tine si ai incercat sa le dai ce-ai putut tu mI bun!
Respect din partea mea!

10 răspunsuri:
| VictorVictoras explică (pentru IloveME):

Msy mult pentru cuvintele frumoase happy ce sa zic am avut pana acum o viata de film happy dar asta e sti eu consider viata ca o misiune data de Dumnezeu pentru a o duce la bun sfarsit depinde de fiecare ce decizi va lua asa i-si va face aceasta misiune mai grea ori mai usoara happy sa vad ce com voi primi si poate ma voi gandi sa continui ce am inceput happy

| neutrino a răspuns:

Incercare nereusita.

| brunetta24 a răspuns:

Trista dar adevarata viata asta a ta, de obicei copii din familii destramate si cu probleme ca ale tale ajung sa fure, sa dea in cap la oameni.tu insa nu.Bravo si mult succes in continuare lupta sa ajungi cineva!

| VictorVictoras explică (pentru brunetta24):

Msy happy mai pana acum nu prea am multe regrete 2 am si poate nu le-as vi avut daca scoala mai multa as fi avut si mama nu mi-as fi pierdut, acum sunt bine si eu si familia mea happy decat mai rau mai bine asa, multumesc lui Dumnezeu ca nu m-a lasat cand mi-a fost greu si m-a ajutat mereu, mi-a dat minte si povata sa iau decizi bune in viata, poate voi face si continuarea...

| Oana92 a răspuns:

Ce pot te spun...te admir si mai mult pentru cum gandesti!

| VictorVictoras explică (pentru Oana92):

Msy mult
happy

| DDCC a răspuns:

Ai transformat întreaga ta viață într-o poezie, cu rime și "spirit de scriitor".
Se pare că viața te-a învățat să devii "un luptător" cum îmi place să zic eu, nu toți oamenii reușesc asta. Și în plus, unul bun ce folosea și folosește tot ce întâlnește pentru a-i ajuta pe alții să nu-și repete soarta.
Apropo, poezie parcă ar fi din epoca marilor poeți, doar că luată din realitate și nu doar fictivă, nu pot zice altceva.
Sper că viața te-a recompensat pentru ce ai trăit și că acum ai una măcar mai bună.

| VictorVictoras explică (pentru DDCC):

Da ce pot zice eu am multe realizari in viata pe plan material am muncit mult si m-am realizat oarecum... am obtinut o clificare oarecum buna adica am reusit la 22 ani sa-mi iau permisul cu categoriile a.b.c.d.e mi-am cumparat o masina tip bmw care mi-a placut foarte mult, mi-am costruit alaturi de frati mei o casa, si asta doar prin munca cinstita si cu ajutorul lui Dumnezeu, dar am primit si o lovitura care nu credeam ca va fi asa dureroasa si anume pierderea mamei lovita de o boala nemiloasa... asta e macar sa am sanatate si restul voi mai vedea ce fac, eu zic ca am loat decizi bune pana acum, adica m-am ferit de ce am vazut rau la tata, fumatul bautura. barbutul, si injuraturile poate voi face o continuare la ce am inceput, dar acum am scris mult in memoria mamei poate le voi pune si pe acelea voi vedea

| DDCC a răspuns (pentru VictorVictoras):

Ah, moartea părinților este inevitabilă dar n-ar trebui ca oamenii buni să plece mai devreme pe cealaltă lume. Nu e corect. sad
. Ești un om bun, să n-ai vicii în lumea asta deja înseamnă mult, meriți tot ce e mai bun!
Mi-ar plăcea să le văd și pe acelea, pe poeziile scrise în memoria mamei tale.
Noapte bună îți urez!

| SabbySabbynutza a răspuns:

Heii...Foarte trist, si mai trist e ca inca se intampla asa ceva..Sunt foarte multi copii care li se intampla acelasi lucru.Imi pare rau pentru copiliaria ta si pentru un asa tata..Ma bucur tare mult pentru tine ca acum te-ai realizat si ai ajuns ceva, nu te-ai lasat pagubas si ai invins pana la urma.Condoleante pentru mama.Eu am 14 ani si ma bucur pentru copilaria pe care o am si ca am 2 parinti extraordinari.