| Julia05 a întrebat:

Ce pareri aveti despre zvonul ca ar exista traficanti de organe care fura fetele de pe strada si le pun intro "duba neagra" sau ambulanta neagra"? Si de ce oare de la zvonu asta in oras sunt vazuti tot mai multi preoti ciudati, care cara cruci in spate, de lemn si privesc de sus pana jos copii?

8 răspunsuri:
| Qinz a răspuns:

Is o gramada care rapesc copii si le vand organele, si preotii sunt oameni, si uni oameni sunt ciudati.(pedofili, sadici, homo.), depinde de om

| Polaris a răspuns:

Și, după cum am să repet, nu contează că n-ai organe, contează c-ai mijloc de transport.

| StefanCelMareIubeaFemeileDES a răspuns:

Ai $$ totul se rezolva.
Persoanele acestea rapesc acesti copii, oameni pentru a le lua organele pentru cel ce plateste mai mult sau pentru a ii duce in alte tari unde sunt pedofili plini de bani care platesc si 500-1000 de dolari/euro pentru a intretine relatii sexuale cu minori.

| Inferno a răspuns:

Stiu un caz, in care o cunostinta a fost la un local de noapte, a intrat in baie si a fost acostat de niste indivizi. Dupa care nu mai stie ce s-a intamplat, s-a trrezit tot in baie pe jos si constatarile medicale au aratat ca nu mai avea un rinichi.

| SchizofrenicPsihedelic a răspuns:

Traficul de organe nu este un zvon, este o realitate cutremuratoare.Traficul de organe se practica de foarte mult timp.Saracia, disperarea unora de a trai si a altora de a face bani duc la acest comert sinistru.Ce ai scris tu cu ''impostorii camatarii,,(preotii) este o informatie eronata.''Bor,,(Biserica Ortodoxa Romana) respectiv ''Patriarhia,, este implicata in propraganda industriei donarii de organe. Unul dintre cei mai importanti medici, membru al masoneriei, este prof. dr. Irinel Popescu, care are grad 33 care a fost decorat de Patriarhul Daniel cu ordinul ''crucea patriarhala,,. Acest doctor a dat intr-o revista un interviu halucinant.''Transplantul salvează vieţi. Donarea de organe este un act filantropic prin care un om ajută un alt om. Actul vindecării are nişte conotaţii sufleteşti foarte puternice. Dumnezeu reuşeşte să sudeze şi să creeze o cale de comunicare între medic şi pacient,,( prof. dr. Irinel Popescu). Acuma acesti oamenii vor sa schimbe legea. "Acum decizia apartine practic familiei. Logic este ca tu sa decizi ce se intampla cu organele tale nu familia.''Corporatiile,, au monopolizat ''Sistemul Medical,,. Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane a afirmat in anul 2000 ca donarea de organe este "un gest definitoriu pentru crestini.''Lumea ii pupa in cur pe acesti ''impostori,, numiti preotii, care au dezvoltat un spirit de afaceristi mai ceva ca pe Wall Street.Acest personaj ''Patriarhul Daniel,, impreuna cu ''Bor,,(grup infractional organizat)se ocupa cu:evaziune fiscala, spalare de banii, escrocherie, propaganda mascata etc.Numai ingenunchiati in fata acestor impostorii.Nu asa ii demonstratii lui ''Dumnezeu,, ca il iubiti.Nu sarutand niste icoane dintr-un lemn leftin, pe care vi le prezinta drept ''facatoare de minuni,,. Singura ''minune,, si singurul ''har,, pe care il au acestii impostorii, este faptul ca au reusit sa va minta si insele pana in anul 2012(asta cu adevarat ii o minune si un har)

| AlyAlyutza a răspuns:

Stiu.zvonul asta a ajuns cred ca prin toata tara, dar eu nu am vazut nicio ambulanta neagra!

| GangstaGlock a răspuns:

Politicienii+mafia sau doctorii+politia!
Politicienii sunt cu doctorii iar politia ii apara! Sunt impotriva la aceste lucruri! Chiar daca am 14 ani ma gandesc cum ar fi sa-mi gasesc copilul fara organe, sau dat la produs in strainatate! I-as omori in stil jihadic, nazist, cel mai sadic mod ca yakuza sau triade! Nu sufar acesti oameni sau pedofilii, homo sau preotii falsi! Cred in Dumnezeu dar simt ca nu mai suport! Mi-as face o brigada terorista dar in mod bun! Care ii prinde pe traficanti si le taie gatu!

| Julia05 explică (pentru GangstaGlock):

Si eu gandesc la fel ca tine.