Sa ma comport cu persoanele cu care imi sunt dragi ca si cum am fi mai apropiati decat suntem. De multe ori trece poate mult timp intre mine si alti oameni cu care aveam o relatie destul de buna fara sa mai vorbim, iar apoi eu apar si incerc sa reiau lucrurile ca si cum suntem in continuare aceiasi prieteni. Lucrurile de fapt se schimba pentru ceilalti care ma privesc ca un nebun.
Pasiune ciudata nu o pot numi, dar o pasiune nebuna, aceea numita ARSENAL! Am o pasiune in a studia omul din mai multe perspective, sa cunosc o persoana pana-n panzele albe!
Hm...
De ceva vreme ma atrage tot mai mult chestia cu detectivii! Ma descurc destul de bine la aflat informatii si secrete!
Hmm..pasiuni ciudate...tin minte una cand eram mai micuta, impreuna cu verisoara mea obisnuiam sa scriem biletele de dragoste unui vecin de al ei. Asteptam sa vina seara si eu mergeam sa i-o pun in grad, ea statea de sase si imi spunea sa nu fac prostia asta dar eu nu am bagat de seama. Am scris prostii in acea scrisoare cu gandul la vara mea si la sfarsit am semnat numele unei alte vecine de a ei mai prostuta asa. A doua zi baiatul ala a venit si a certat-o pe fata aceea chiar daca nu era vinovata. O mara gafa! Dar a fost amuzant!
Saraca fata, a fost certata pentru distractia voastra
Am fost ''diabolice'' acum ne-am cumintit. Suntem cele mai de treaba fete. Eram mici, nu realizam cat rau am fi putut produce, doar printr-o simpla scrisoare. Tu ce ai fi facut daca ai fi fost in locul acelui baiat si ai fi aflat pana la urma cine a fost de fapt ''autorul'' acelei scrisori?
Nu stiu, dar nu cred ca as fi certat-o pe aceea fata, acum depinde si ce fel de scrisoare era
Era una de ''dragoste'', normal ca ti-ar fi placut. Deci, pana la urma, am fi scapat fara ''ciufuleala'''?
Daca era de dragoste atunci da, ati fi scapat nepedepsite
Si chiar si asa, am fi fugit. Nu ne-ai fi prins.
Asta e discutabil, pe distanta scurta alerg destul de repede
Deci n-aveam sanse?
Daca voiam sa va prind nu, va pregateam o capcana si va asteptam ca un paianjen in plasa
Capcana hmm. sounds interesting. Si cam in ce ar fi constat? Si noi te-am fi putut ''deruta'' in sensul ca: o pune-am pe vara mea sa alerge pe alt drum si eu pe celalalt. Dupa care ai fi venit prima? Dupa ea care te place sau dupa mine care am scris scrisoarea, chiar daca sunt ''inocenta''?
Eii, nu vrei sa-mi dezvalui metodele secrete de acum? Nu cred ca as fi stiut cine a scris acea scrisoare si cine ar fi simtit acele lucruri asa ca probabil as fi ales sa alerg dupa cea mai inceata
Deci, as fi scapat. Pai da, dar eu m-am referit in cazul in care ai fi aflat identitatea acelei persoane.
Daca as fi stiut atunci dupa tine, pentru ca tu ai pus scrisorile
Haha, eram sigura.
Normal, tu erai vinovata
Si cum m-ai fi ''pedepsit''?
Ehh, nu pot sa-ti dau detalii aici Tortura medievala oricum
In privat atunci. Oricum de prins nu m-ai fi prins. Sunt prea agila!
Sunt atrasa de astrologie atit europeana cit si cea orientala, de feng shui si muzica de meditatie.
Si eu incercasem sa invat cate ceva despre astrologie, din pacate nu gaseam pe atunci acele tabele cu pozitia planetelor (efemeride) sa pot face un horoscop.
Si eu tot de ocultism.
Si de o gramada de alte chestii intunecate si tot ce are legatura cu crime si ucigasi in serie.
La un moment dat, radiestezia. Dar incepuse sa semene cu chestii sectante asa ca am lasat-o balta
Nu doar. M-am simtit ca o oaie care face ce i se spune pentru ca asa trebuie, altfel e "pacat". Plus ca oamenii aveau niste idei care nu imi placeau. In 6 luni am cules ce m-a interesat..si cam atat. Poate la un moment dat o sa ma orientez din nou pe ramurica asta, desi nu cred. Ar mai fi motive, dar nu le expun aici.
Are si satanismul o oarecare legautura cu ocultismul
In tine e mai multa lumina ca in papa de la roma, nu esti cu de astea
Si eu sunt atras de mistere, sunt curios in mulute dovezi dar cred in chesti care se pot dovedi
https://ro.wikipedia.org/wiki/Nihilism
Mda am citit si eu asta, insa eu o vad din alta perspectiva
Intru in mintea oamenilor
Cum intri in mintea lor?
Interesanta istoria ordinului Illuminati.
Nu am pasiuni ciudate. Cine se lasa atras in capcana ocultismului plateste cat nu face, e o pasiune periculoasa, nu ciudata. Renunta la ocultism, pentru binele tau. Am avut o colega care era pasionata de ocultism si crede-ma, nu vrei s-o cunosti, sa vorbesti cu ea sau sa stai in preajma ei.
Hmm, eu de a crea o organizatie malefica cu ascunzatoare pentru a cuceri lumea
Si sa avem uniforme ciudate
Mult succes in cazul acesta
Pasiune mai ciudata? se pot pune anime-urile? nu stiu sa ma cert cu aia care sunt extrem de credinciosi ( eu fiind ateu).