Hmm..pasiuni ciudate...tin minte una cand eram mai micuta, impreuna cu verisoara mea obisnuiam sa scriem biletele de dragoste unui vecin de al ei. Asteptam sa vina seara si eu mergeam sa i-o pun in grad, ea statea de sase si imi spunea sa nu fac prostia asta dar eu nu am bagat de seama. Am scris prostii in acea scrisoare cu gandul la vara mea si la sfarsit am semnat numele unei alte vecine de a ei mai prostuta asa. A doua zi baiatul ala a venit si a certat-o pe fata aceea chiar daca nu era vinovata. O mara gafa! Dar a fost amuzant!
Am fost ''diabolice'' acum ne-am cumintit. Suntem cele mai de treaba fete. Eram mici, nu realizam cat rau am fi putut produce, doar printr-o simpla scrisoare. Tu ce ai fi facut daca ai fi fost in locul acelui baiat si ai fi aflat pana la urma cine a fost de fapt ''autorul'' acelei scrisori?
Sa ma comport cu persoanele cu care imi sunt dragi ca si cum am fi mai apropiati decat suntem. De multe ori trece poate mult timp intre mine si alti oameni cu care aveam o relatie destul de buna fara sa mai vorbim, iar apoi eu apar si incerc sa reiau lucrurile ca si cum suntem in continuare aceiasi prieteni. Lucrurile de fapt se schimba pentru ceilalti care ma privesc ca un nebun.
Nu stiu, dar nu cred ca as fi certat-o pe aceea fata, acum depinde si ce fel de scrisoare era
Era una de ''dragoste'', normal ca ti-ar fi placut. Deci, pana la urma, am fi scapat fara ''ciufuleala'''?
Daca era de dragoste atunci da, ati fi scapat nepedepsite
La un moment dat, radiestezia. Dar incepuse sa semene cu chestii sectante asa ca am lasat-o balta
Asta e discutabil, pe distanta scurta alerg destul de repede
Daca voiam sa va prind nu, va pregateam o capcana si va asteptam ca un paianjen in plasa
Nu doar. M-am simtit ca o oaie care face ce i se spune pentru ca asa trebuie, altfel e "pacat". Plus ca oamenii aveau niste idei care nu imi placeau. In 6 luni am cules ce m-a interesat..si cam atat. Poate la un moment dat o sa ma orientez din nou pe ramurica asta, desi nu cred. Ar mai fi motive, dar nu le expun aici.
___Enzo întreabă: