Capcana hmm. sounds interesting. Si cam in ce ar fi constat? Si noi te-am fi putut ''deruta'' in sensul ca: o pune-am pe vara mea sa alerge pe alt drum si eu pe celalalt. Dupa care ai fi venit prima? Dupa ea care te place sau dupa mine care am scris scrisoarea, chiar daca sunt ''inocenta''?
Eii, nu vrei sa-mi dezvalui metodele secrete de acum? Nu cred ca as fi stiut cine a scris acea scrisoare si cine ar fi simtit acele lucruri asa ca probabil as fi ales sa alerg dupa cea mai inceata
Pasiune ciudata nu o pot numi, dar o pasiune nebuna, aceea numita ARSENAL! Am o pasiune in a studia omul din mai multe perspective, sa cunosc o persoana pana-n panzele albe!
Deci, as fi scapat. Pai da, dar eu m-am referit in cazul in care ai fi aflat identitatea acelei persoane.
Daca as fi stiut atunci dupa tine, pentru ca tu ai pus scrisorile
In tine e mai multa lumina ca in papa de la roma, nu esti cu de astea
Si eu sunt atras de mistere, sunt curios in mulute dovezi dar cred in chesti care se pot dovedi
https://ro.wikipedia.org/wiki/Nihilism
Si eu tot de ocultism.
Si de o gramada de alte chestii intunecate si tot ce are legatura cu crime si ucigasi in serie.
Ehh, nu pot sa-ti dau detalii aici Tortura medievala oricum
In privat atunci. Oricum de prins nu m-ai fi prins. Sunt prea agila!
Mda am citit si eu asta, insa eu o vad din alta perspectiva
Hm...
De ceva vreme ma atrage tot mai mult chestia cu detectivii! Ma descurc destul de bine la aflat informatii si secrete!
Sunt atrasa de astrologie atit europeana cit si cea orientala, de feng shui si muzica de meditatie.