Cainele este cel mai loial.
Dar iti trebuie curte. E trist sa il tii inchis doar in casa.
Nu e totuna cu a sta mereu afara in curte unde poate sa se miste in voie.
Niciunul. Nu-mi place parul care îl lasa animalele în casa, și alte fluide care, inevitabil le împrăștie prin casa. În plus, mi-ar condiționa stilul meu de viață.
Cheers
Pisica - are singura grija de ea si este curata.Cainele si iepurasul fac pe unde apuca, is niste jegosi si mirositori pe deasupra, adica e logic, faci pe unde apuci, sau esti jegos logic ca si mirosi
Mai departe nu mai spun, am mai spus la o alta intrebare, mai multe si s-au suparat cei care prefera catei, am spus ca animalul, sau omul care are un animal de companie arata si cum este el ca om in ce priveste curatenia si in general cum este el ca individ.
Cei care au catei is cam la fel ca si catei lor, adica mai dezordonati, sunt si exceptii, dar vorbim aici de majoritate, mirositori, acasa e dezordine, jeg, rahati peste tot, par de catel miros in toata casa, dorm cu ei in pat, se pupa in bot, pfff deci cum e turcul si pistolul, cam asta este realitatea.
Daca stii pisica si cand face ceva il acopera, sa nu calce careva in rahat se spala singura, ii place sa fie curata tot timpul.
Ai vazut tu catel care se spala? Deci niste animale nespalate, au noroc ca ii mai spala stapinii ca altfel ar fi catastrofa.
Ma pot injura cei care prefera catei, dar sa arate ca nu este adevart ce am spus, nu doar sa injure, sa vina sa arate catei, natural daca sunt curati, se spala ca au grija dei ei. Stapnii sunt si de astia mai curati, dar de regula cam se aseamna cu animalul
Multi spun, catelul este fidel stapinului, unia sunt dar nu toti, dar in ziua de astazi animalele astea is asa doar pe post de decor, inainte da, erau folositi la vinatoare, sa te apere de una alta.
Asa ca au ramas moda sa ai catel, acum il tin oamenii de companie sau decor cum zic.Hai, aia care stau singuri cuc, sa spui ca au companie, dar sunt familii care au catei, la aia nu inteleg asta, nu-ti trebuie catel ca poti comuncia cu familia, ai copii ai femeie, barbat sa mai stai si dupa catel munca si timp pierdut
Dar si pisica iti tine companie, plus ca nu pute ca si cateul este foarte afectuoasa chiar daca o face pentru ea, deci pisicile is preferate de multa lume, si inainte erau tot la fel, pentru ca este un animal mai curat, adica nu mai, este curat, comparativ cu porcul de catel care este exact ca porcu.
Dar cum am spus fiecare prefera cu cine se aseamana, asa ca e dreptul fiecaruia sa aleaga cei place.
Vera53 întreabă: