| TheCriminal91 a întrebat:

Ce preferati dintre poodle sau bichon (maltese)? Cred ca toti vor alege bichon pentru ca este f. comuna in Romania. Poodle este comuna in America, Franta etc.Dar dati va cu parerile

Răspuns Câştigător
| Nevermind17 a răspuns:

Da ii adevarat ce ai spus.Sunt la moda Bichonii, dar mai frumos este un Podel! Desi trebuie sa fi atent cu el, am inteles ca este putin sensibil.In sensu' ca este mai predispus la boli si alergii decat Bichon-ul.Asta este parerea mea! Un mare avantaj la Podel este ca nu lasa par, dar trebuie sa-l tunzi mai des, pentru ca ii creste parul repede.Eu zic sa-ti alegi un caine care crezi ca ti se potriveste cel mai bine, nu doar pentru ca este popular acum. Unii Buldogi sunt urati si daca iesi cu unu pe strada se uita toti ca la masini straine la tine si se gandeste de ce ti-ai lua un caine de genu'... Dar daca mie imi place ce conteaza cum arata! Dintre Bichon si Podel as alege Podel. Inainte sa alegi un caine, mai bine ai cauta pe net informatii concrete despre el, aici parerile sunt impartite!

3 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Niciuna. Câinii mici sunt enervanți

| TheCriminal91 explică (pentru whatevernvm):

Ba nu, caini mici sunt f. Draguti parerea mea.Imi plac si caini mari si nu am nimic cu caini mici sau aia mari.Bichonul si mai ales poodle nu sunt asa mici, putem zice ca is chiar si marimi medii.Am un poodle de 50 cm si nu este mic

| TheCriminal91 explică (pentru Nevermind17):

Eu am un shih tzu si un poodle si sunt f. destepti, dar da ai dreptate este mai sensibil si are foarte multa energie si daca nu i-o consumi o sa faca dezastru? In rest de shih tzu chiar si daca pe net scrie ca nu ii asa destept, eu o consider o rasa foarte desteapta din punctul meu de vedere

Întrebări similare