NOname
| NOname a întrebat:

Ce preferati, o cina in doi la lumina lumanarilor, cu muzica buna, mancaruri exotice, sampanie si destainuiri sau o invitatie la un eveniment formal (un party), unde vor fi toti prietenii si familia?

Răspuns Câştigător
| lauru a răspuns:

Mi-ar place o cina in 2, doar eu cu tine,la lumina lumanarilor,cu muzica buna,cu putina sampanie, fara mancaruri exotice, cu destainuiri si urmata de o plimbare si mai romantica.

151 răspunsuri:
| Reek54 a răspuns:

Prima varianta... dar no asta depinde si de starea pe care o ai in acea zi.

| buterfly a răspuns:

Cred cred ca as prefera cina, pentru ca sunt o persoana mai romantica!
Dar si party cu prietenii si familia!winking

| optical a răspuns:

Party Logicc devil

| eumha a răspuns:

Pai eu leas combina prima oara ne ducem la party apoi o seara romanticabig grin

| HeeYeon a răspuns:

Le prefer pe amandoua dar depinde si de starea celor 2.
Daca vor vrea sa fie singuri si sa se simte bine doar in 2 perfecta va fi cina in 2. Insa daca vrei sa te distrezi si vrei sa ai alaturi si pe cei dragi, familia si prieteni, e buna a II a. Asadar depinde de persoana si de starea acesteia sa faca o alegere.

| ChristineW a răspuns:

O cina in doi. Nu e party daca e cu familia. Lol rolling on the floor Bunicii si prietenii de la skate, super mega distractie

| g3orgiana16 a răspuns:

Eu prefer cina in 2batting eyelashes

| supernatural2011 a răspuns:

La Party.acolo e frumos :X. distractie si voie buna!

| dolllhouse a răspuns:

Eu as alege un party! Imi place cu prietenii!

| SkittlesS a răspuns:

O party dar tu?

| cuore a răspuns:

Prima varianta categoric.

| HeartBreaken a răspuns:

Mie sincer mi-ar placea la un party... Asa sunt eu, mai nebunatica tongue

| Nicky29 a răspuns:

Ce as face frate cu familia la un partystraight face Pnm te iau la o cina apoi mergem la party all the night care e problema daca le am pe amandoua?

| IoanaBogdana a răspuns:

Hmm...a doua varianta. prefer sa stau cu prietenii mei(fete si baieti) si sa vorbim si sa radem. dar nici o cina romantica nu e rea. prefer insa varianta 2.

| maryngeorge a răspuns:

Sunt ok amandoua variantele dar as prefera sa stau cu persoana iubita

| KriSSu09 a răspuns:

O cina in doi

| Obsolete a răspuns:

Un party te rog imi dai funda?

| meLyssa_9110 a răspuns:

Pana la urma depinde si de dorinta celui de langa tine.de exemplu nu fiecarei persoana ii place sa stea la lumina lumanarii si sa manance, uitandu-se siropos la persoana iubita de parca se indragosteste pentru a nu stiu cata oara.As opta pentru a doua varianta in cazul in care este totul programat iar cina si momentele siropoase as prefera sa fie o surpriza placuta si nu o planificare, deoarece strica tot farmecul happy

| ziper94 a răspuns:

Se pare ca ai deja 1000 de raspunsuri laughing
Eu imi spun parerea oricum... una in plus nu strica big grin
Si aleg cina clar :X
Mai bine cu persoana iubita decat cu toti prieteniibatting eyelashes

| CristianCristian322 a răspuns:

O cina in la lumina lumanarilor,cu muzica buna, mancaruri exotice, sampanie si destainuiri cu prietenii si familia

| AngelandDemon a răspuns:

O cina in 2

| ßarbie a răspuns:

Varianta 2

| eDDy a răspuns:

Eu zic acum depinde si de fiecare persoana, uni sunt mai timizi, alti mai nebuni. Deci eu as alege Party! Pentru ca, e super fain distractie, fete... alea alea. Cand la o cina romantica crec as adormi.

| Biutzuca a răspuns:

Prima... da nu am cu cine laughing

| belcatalin a răspuns:

O cina in doi ar fi mult mai indicat.

| eclipsegirl31 a răspuns:

Cina in 2

| SmarandaangelOAIIOO a răspuns:

Partyul este ok, dar cateodata trebuie sa fii si singura cu cel iubit...nu ai tot timpul posibilatea asta

| dark_9812 a răspuns:

O cina in doihee hee

| WolfGirl a răspuns:

As prefera o cina in doi pentru a fi impreuna cu persoana pe care o iubesc dar ar fi frumos si un party cu conditia sa nu existe familia, ci doar pritenii.

| leoaica_1036 a răspuns:

Cina happy