Mi-ar place o cina in 2, doar eu cu tine,la lumina lumanarilor,cu muzica buna,cu putina sampanie, fara mancaruri exotice, cu destainuiri si urmata de o plimbare si mai romantica.
Cred cred ca as prefera cina, pentru ca sunt o persoana mai romantica!
Dar si party cu prietenii si familia!
Le prefer pe amandoua dar depinde si de starea celor 2.
Daca vor vrea sa fie singuri si sa se simte bine doar in 2 perfecta va fi cina in 2. Insa daca vrei sa te distrezi si vrei sa ai alaturi si pe cei dragi, familia si prieteni, e buna a II a. Asadar depinde de persoana si de starea acesteia sa faca o alegere.
O cina in doi. Nu e party daca e cu familia. Lol Bunicii si prietenii de la skate, super mega distractie
Ce as face frate cu familia la un party Pnm te iau la o cina apoi mergem la party all the night care e problema daca le am pe amandoua?
Hmm...a doua varianta. prefer sa stau cu prietenii mei(fete si baieti) si sa vorbim si sa radem. dar nici o cina romantica nu e rea. prefer insa varianta 2.
Pana la urma depinde si de dorinta celui de langa tine.de exemplu nu fiecarei persoana ii place sa stea la lumina lumanarii si sa manance, uitandu-se siropos la persoana iubita de parca se indragosteste pentru a nu stiu cata oara.As opta pentru a doua varianta in cazul in care este totul programat iar cina si momentele siropoase as prefera sa fie o surpriza placuta si nu o planificare, deoarece strica tot farmecul
Se pare ca ai deja 1000 de raspunsuri
Eu imi spun parerea oricum... una in plus nu strica
Si aleg cina clar :X
Mai bine cu persoana iubita decat cu toti prietenii
O cina in la lumina lumanarilor,cu muzica buna, mancaruri exotice, sampanie si destainuiri cu prietenii si familia
Eu zic acum depinde si de fiecare persoana, uni sunt mai timizi, alti mai nebuni. Deci eu as alege Party! Pentru ca, e super fain distractie, fete... alea alea. Cand la o cina romantica crec as adormi.
Partyul este ok, dar cateodata trebuie sa fii si singura cu cel iubit...nu ai tot timpul posibilatea asta
As prefera o cina in doi pentru a fi impreuna cu persoana pe care o iubesc dar ar fi frumos si un party cu conditia sa nu existe familia, ci doar pritenii.