Mi-ar place o cina in 2, doar eu cu tine,la lumina lumanarilor,cu muzica buna,cu putina sampanie, fara mancaruri exotice, cu destainuiri si urmata de o plimbare si mai romantica.
E frumos si cu cei dragi, insa uneori preferi sa fi doar tu si pers iubita...cina \m/ mancare delicioasa=p~ mai bei ceva bun:-> mai un dans
La vreau pe ambele in zile diferite
Nu,nu merge! Trebuie sa aleg doar una.Ok.
De cina (mai putin) romantica am parte in fiecare seara, cu lumanari ( ca facem economie la curent) si fara mancaruri exotice ( ca-s scumpe), asa ca prefer un schimb de idei si sa-mi revad prietenii.Chiar mi-e dor!
Buna ziua! Imi plac amandoua dar as alege o cina in 2 doar pentru faptul ca un party este mult mai des intalnit.
Eu prefer a doua varianta ca prima mi se pare putintel siropoasa si ar fi ok si ea dar imi plac mai mult party-urile!:d
Cred cred ca as prefera cina, pentru ca sunt o persoana mai romantica!
Dar si party cu prietenii si familia!
O cina in doi la lumina lumanarilor, cu muzica buna, mancaruri exotice, sampanie si destainuiri.
Draga NOname eu as alege a doua varianta, mai bine te simti in commpania tuturor prietenilor si a familiei sau daca ai ceva de discutat mai personal prima varianta, deci depinde de situatie unde vei merge.
Sper ca te-am ajutat.
O Zi buna
La ce-ti trebuie acest sondaj de opinii?
Fie!
Prima varianta: cina in doi cu mancaruri exotice si chestii de-astea.