| sabin89 a întrebat:

Ce preferați, realul sau virtualul?
În real se poate comunica în familie, afară pe uliță, pe banca de lângă gard, la scara blocului, pe stradă, în piață, la locul de muncă.
În virtual, se poate și aici comunica, încă mai abitir. Cum? Pe rețele de socializare. Cu cine? Cu niște necunoscuți. Ce dacă sunt necunoscuți, ăia nu sunt tot oameni? Le mai cerem o părwere, un sfat, ne mai și îndrăgostim, mai dezbatem și o temă filosofică.
Ce preferați?

6 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Ambele au rolul lor, fireste ca socializarea reala e cea mai buna si palpabila, ai mai multe avantaje acolo, insa uneori si o conversatie virtuala poate fi interesanta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prefer realitatea am observat că oamenii nu au atâtea "figuri" când îi abordezi față în față. Online-ul desparte oamenii nu îi apropie, îi face să se teamă de conversație de parcă ai băga mâna prin telefon la ei.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Eu nu prea fac diferenta dintre real si virtual. Conteaza doar corespondentul.
Virtual sunt mai deschis, pentru ca aleg persoanele ceva mai bine.
Real vorbesc cu cine se nimereste. Nu e intotdeauna cea mai interesanta persoana.
Daca am ceva de vorbit cu o persoana din apropiere, prefer in mediul real, fara dovezi laughing
Printre dezavantajele virtualului, sunt screenshot-urile care pot ajunge la oricine.
Retelele de socializare au ajuns un rahat pe bat.

| Emma30555 a răspuns:

Prefer categoric realul. Virtualul duce la singuratate si stari depresive

| sabin89 explică (pentru Emma30555):

În real, trăim. În virtual, ne facem că trăim.

| Endy22 a răspuns:

Realul. Ne pierdem in mediul asta virtual cand e asa frumos afara!