Din ce am vazut eu aici, iubitorii de anime sunt extrem de idioti.
asteapta, o sa vina.
au avatare colorate, fac glume de rahat si folosesc multe emoticoane.
I-as expedia pe toti in tara aia nenorocita pe care o indragesc.
Și tu ești de 4 ori mai idiot căci judeci ca un retardat omul doar pentru că se uită la anime.
Tu poti sa imi sugi pl
Ce pl măi puțică?
Oau
"putica"
cat de popofagot esti
Eu nu am nimic cu "popofagoții"(nu te-aș judeca) dar cu retardații...
Cum a tinut neaparat sa spuna ca nu e homofob.
ca sa stiti ba ca el e un profund si un deschis la minte
hai lasa ca o sa iti treaca tie. relaxeaza-te, lasa-ti gandurile sa falfaie libere...
Eşti animofob?
Nu toți avem mintea îngustă. Nu m-aș mira de ai fi homofob, am văzut cum gândești tu: "se uită la anime deci are avatar colorat". Nici nu e nevoie de comentarii în plus.
Frate dar tu esti prost rau
Sunt prost dar când te văd pe tine îmi dau seama că nici dacă aș vrea nu aș putea fi suficient de prost pentru a îți înțelege raționamentul.
Nici site-ul asta nu te mai suporta asa prost
aseara a incercat sa se sinucida dupa ce ai lasat tu raspuns
http://i.imgur.com/PUvRwsq.png
Wow te-ai prins, nici nu ma mir, retardul se dezvolta. Sa vedem si cum.
Hai suge-ma cu eronat si nefolositor si du-te sa o arzi profund si inteligent in alta parte, poate pune ochii pa tine vreo pisacioasa
Nici nu pot clasifica altfel retardul tău decât eronat și nefolositor. Ești complet nefolositor societății, împușcă-te, dar în cap că aia e zona cu probleme.
Mars
Aș spune că serialele, dar aș fi puțin nedreaptă pentru că nu am urmărit niciun anime ca să pot să fac o comparație. Cred că o să mă uit la un anime, observ că tot mai mulți le urmăresc și poate chiar merită.
Tu ce preferi?
Eu personal ambele, nu am nicio preferinta mai inclinata in favoarea celeilalte, ma uit si la seriale si la anime-uri si nu am avut nicio problema cu asta, ma refer ca lumea isi face ideea in cap ca marea majoritatea a oamenilor care se uita la anime*uri fac cum zice si Syden.
thepuffulette întreabă:
LoveJulyaCata întreabă:
RAY întreabă: