Aș spune că serialele, dar aș fi puțin nedreaptă pentru că nu am urmărit niciun anime ca să pot să fac o comparație. Cred că o să mă uit la un anime, observ că tot mai mulți le urmăresc și poate chiar merită.
Tu ce preferi?
Și tu ești de 4 ori mai idiot căci judeci ca un retardat omul doar pentru că se uită la anime.
Eu nu am nimic cu "popofagoții"(nu te-aș judeca) dar cu retardații...
Cum a tinut neaparat sa spuna ca nu e homofob.
ca sa stiti ba ca el e un profund si un deschis la minte
hai lasa ca o sa iti treaca tie. relaxeaza-te, lasa-ti gandurile sa falfaie libere...
Nu toți avem mintea îngustă. Nu m-aș mira de ai fi homofob, am văzut cum gândești tu: "se uită la anime deci are avatar colorat". Nici nu e nevoie de comentarii în plus.
Sunt prost dar când te văd pe tine îmi dau seama că nici dacă aș vrea nu aș putea fi suficient de prost pentru a îți înțelege raționamentul.
Nici site-ul asta nu te mai suporta asa prost
aseara a incercat sa se sinucida dupa ce ai lasat tu raspuns
http://i.imgur.com/PUvRwsq.png
Eu personal ambele, nu am nicio preferinta mai inclinata in favoarea celeilalte, ma uit si la seriale si la anime-uri si nu am avut nicio problema cu asta, ma refer ca lumea isi face ideea in cap ca marea majoritatea a oamenilor care se uita la anime*uri fac cum zice si Syden.
Wow te-ai prins, nici nu ma mir, retardul se dezvolta. Sa vedem si cum.
Hai suge-ma cu eronat si nefolositor si du-te sa o arzi profund si inteligent in alta parte, poate pune ochii pa tine vreo pisacioasa
Nici nu pot clasifica altfel retardul tău decât eronat și nefolositor. Ești complet nefolositor societății, împușcă-te, dar în cap că aia e zona cu probleme.
thepuffulette întreabă:
LoveJulyaCata întreabă: