| Doarunaltutilizator a întrebat:

Ce putem face pentru a pleca cat mai curand din tara asta de rahat?

14 răspunsuri:
| immaBeast a răspuns:

Cine a spus ca tara este de rahat?!
Ce vrei sa spui cu asta? ...nu inteleg.

| Doarunaltutilizator explică (pentru immaBeast):

Hai ma ca mai toti zic ca tara asta e de rahat, sa fim seriosi pana la urma din moment ce e in starea in care e ce altceva poti sa spui despre ea? nici nu prea avem cu ce sa fim mandri sincer, tara asta e complet distrusa.

Răspuns utilizator avertizat
| Doarunaltutilizator explică (pentru ObiectivulAnonim66):

Ce sa se schimbe aici? tara asta e deja distrusa, sa fim seriosi, in 25 de ani nu s-au putut face autostrazi,blocuri,spitale dar o sa se faca acum.
Tara asta o sa fie condusa de tigani si aici o sa vina refugiati care o sa stea pe strazi si in gunoaiele de aici.
Avem unele din cele mai jegoase orase din Europa, maidanezii umbla si acum pe strazi, invatamantul si medicina din tara asta sunt varza, nici fotbalul de aici nu e de laudat, pai avem cu ce sa ne mandrim noi ca suntem romani?

Răspuns utilizator avertizat

Natura de aici e compromisa, altii dupa fac gratare cu mici lasa gunoaie pe jos, padurile de aici au inceput sa ramana fara copaci si curand natura de aici o sa fie distrusa.
Clima de aici a inceput si ea sa se strice daca pana si in primavara e frig la noi si cica a mai si nins in alte zone ale tarii, in mijlocul primaverii sa ninga iar verile sunt foarte calduroase daca in anii trecuti au putut sa se inregistreze peste 35 de grade.

Sa fim seriosi, sunt locuri mai interesante ca Romania si tot restul Europei, nici nu pot intelege de ce alti straini ar vrea sa vina aici ca nu avem aici nimic special ca evident nu suntem o tara de vampiri sau ceva de genu cum cred altii din alte tari.

| immaBeast a răspuns:

Am citit tot ce ai scris, am incercat sa-ti dau un raspuns mai... explicit, dar jur ca nu-mi gasesc cuvintele, cred ca asta este prima intrebare la care nu pot raspunde asa cum doresc eu, o sa-ti explic mai pe scurt si la obiect.

NOI suntem vinovati pentru ce se intampla cu Romania in momentul asta.
NOI am ales parlamentarii care sa ne reprezinte.
NOI NU suntem in stare sa ne schimbam, sa ne ajutam intre noi, sa fim uniti, sa cerem explicatii, sa cerem drepturi.
NOI acceptam sa NU fim educati, sa nu ne cunoastem istoria, sa nu stim cine am fost cu adevarat. ( si asta este una dintre problemele cele mai grave in Romania )
" Un popor fara cultura e un popor usor de manipulat "
NOI acceptam sa ni se taie padurile de catre corporatiile straine. ( ohoo, bine ca am ajuns si la corporatii, chiar voiam sa ajung aici. )
NOI acceptam corporatiile straine in tara noastra, sa ne munceasca la noi in tara pe salariu minim pe economie, sa nu plateasca impozit la statul roman si sa mai primeasca si cadouri de milioane de euro din partea parlamentului. Da, da, tot noi acceptam asta!winking
NOI acceptam sa se construiasca catedrala de 80 de milioane de euro in timp ce tinerii ( si nu numai ) mor prin spitalele murdare si fara echipamente in ele. ( Da, da, ma leg si de biserica, stai linistit )
Intr-un final tragem linie si rezultatul prolemei tot noi suntem, Romanii.
Dar este mai usor sa ne plangem pe Facebook ca avem o tara de rahat, in loc sa incepem sa ne schimbam, sa facem ceva, nu-i asa?! happy

Sunt de acord cu tine, cei care ne conduc si care ar trebui sa ne reprezinte tara sunt de vina pentru toate astea si poate si altii au o vina dar acum tot ce s-a stricat numai poate sa fie reparat si degeaba ne mai plangem noi si altii ca nu avem autostrazi si spitale ca in occident ca in rest nu putem sa facem nimic.

Cam asta-i adevarul.
Chiar si biserica are o oarecare vina ca in loc sa se gandeasca la construirea spitalelor se gandesc la biserici, pai avem in tara asta mai multe biserici decat spitale.
Cu religia e alta treaba, asta e un subiect mai amplu ca sa poata sa fie dezbatut, aici parerile sunt impartite.

Prostia e de vina, e rau sa fi un om prost.

| Ironwin a răspuns (pentru immaBeast):

Complet de acord cu tine, mai putin cu taiatul padurilor, acolo singura problema este ca nu sunt taxate toate taierile in rest este foarte bine ca se taie padurea. Atata timp cat nu se schimba destinatia terenului, unde a fost padure sa ramana padure, totul este in regula. Este o manipulare uriasa in domeniu (nu stiu cine si de ce o face) precum ca ne pierdem padurile, total fals. Sunt multe de discutat aici si este dificil sa acopar toate aspectele intr-un comentariu. Sa ai o zi luminoasa.

| immaBeast a răspuns (pentru Doarunaltutilizator):

Teoretic se pot repara greselile din tara, repet, in teorie, nu si in realitate.
Daca oamenii ar incepe sa fie putini mai constienti, putin mai atenti cu ce se intampla in jurul lor, sa realizeze ca daca o ducem tot asa, in 10, 20 de ani tara asta nu o sa se mai numeasca Romania.
Mai avem cateva sanse, problema este ca sansele alea se micsoareaza din ce in ce mai mult.