Pentru mine nu inseamna nimic.Eu vreau sa ajut oamenii.Parerea mea este ca funditele nu au ce cauta pe acest site. O fundita sau mai multe nu valoreaza nimic.
Rasplata si aprecierea. Este o "mini-bucurie" sa stii ca ai 100 de fundiste sau nu stiu eu cate..
Fundita este elementul cheie de pe acest sait care a creat dependenta acuta la unii
BaFTha~La multe fundiste)
Fundita reprezinta pentru mine raspunsul corect si castigator. Raspunsul care chiar a ajutat acea persoana care avea nevoie de ajutor. Funda e un lucru ff important pe TPU. Mai laes ca sunt unii care se bat pentru o funda ( pot da exemplu : eu ). Funda?
Fundita e o fudulie, daca nu era faza cu fundita raspunsuri castigatoare, nu mai intra nimeni pe site, asa ii facut sa atraga lumea, buna idee
Penru mine Fundita reprezinta, raspunsul corec, castigator.Care insamna ca pe acea persoana a ajutat-o foarte mult raspunsul meu, FUNDITA pentru mine, este o "Mini'Bucurie" pentru ca a mai acumulat cateva puncte, si pentru ca am putul sa ajut pe cineva
Buna.
Pentru mine fundita reprezinta o recompensa dupa ce am dat un raspuns de care intrebatorrul s-a folosit.
pa, pa
denyiuly întreabă:
cleo300 întreabă:
Pisicutza666 întreabă: