| xulescu000 a întrebat:

Ce s-ar intampla cu Romania, daca cineva l-ar impusca pe Basescu?

Răspuns Câştigător
| KristalPop a răspuns:

Dat fiind că în toată lumea este criză economică şi resursele umane sunt tot mai puţine, nu depinde în totalitate de un anume conducător pentru a ieşi din criză, date fiind şi condiţiile interne şi pe plan mondial. Nu putem spera la cine ştie ce schimbare.

13 răspunsuri:
| DaftPunk a răspuns:

Ce s-a intamplat si pe vremea lui Ceausescu.Sau pote va fi mai bine.

| IntelFreak a răspuns:

Nimic,un alt hot vine la conducere.
Acum e ca la BlackJack, poate se gaseste un hot mai cinstit(pleonasm).
Bafta.

| zurick a răspuns:

Va veni alt ''destept'' la putere

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai Romania si-a mai omorat un presedinte.si uite ce a ajuns.cine a adus-o asa? cei care l-au impuscat pe presedinte.ca nu puteu face, ce voiau.acum fac toti ce vor fiindca e LIBERTATE.iti place? xulescule? caderea regilor, bucuria nebunilor.a ramas valabila si in zilele noastre.

| DiamondEyes a răspuns:

Ar fi ceva de neasteptat intr-un fel laughing)
Cam multi il urasc.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Alegeri anticipate, alti bani - alta distractie, o inmormantare care sa "dea bine" pe sticla si cam atat.
Romania sufera din cauza mentalitatii, nu din a presedintelui, oricare ar fi el.

| archas a răspuns:

Parerea mea .....am traii bine!

| AndaluziaM a răspuns:

Trece peste, bine la inceput va fi valva bla bla bla... dupa fac alegeri laughing

| xulescu000 explică (pentru anonim_4396):

Multi si-au luat-o in cap cu libertatea asta. Pana si politistii stau si privesc dar nu se baga, nu se amesteca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S-ar boicota înmormântarea.

| Seducatorul a răspuns:

Probabil ca "povara" coducerii Tarii ar cadea pe umerii mei cool

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ne-ar conduce tara un alt cretin. Nu ma intreba nimic de politica ca nu o agreez din niciun punct de vedere.

| KnowEverything a răspuns:

"Doliu" national -_-' I don't want to see