Mai stiu persoane. Poate esti stresata si sa stii ca e bine sa plangi Chiar foarte bine, asa esti tu.
Daca acele melodii sunt cumva conectate cu niste amintiri triste, te introduc intr-o stare de nostalgie. Si mie mi s-a intamplat (sunt baiat), dupa prima despartire. Cat timp am fost impreuna era o melodie la moda si numai aceea o ascultam, acum imi vine sa plang cand o aud.
Dar nu este nimic in neeregula cu tine, te exprimi prin gesturile pe care le faci.
Incearca sa nu te mai gandesti la acele amintiri.
Si nu esti sensimbila doar reactionezi perfect normal.
Ai grija pe mana carui baiat incapi sa nu-isi bata joc(daca nu cumva asta e obiectul sensibilitatii); mi-ar placea o fata ca tine (si eu is aproape la fel...sau cel putin am fost dupa o problema sentimentala...nerezolvata inca)
Si eu ascult muzica noaptea ma face sa dorm mai binedar este din cauza cosmarurilor pe care le am de cand am avut accident
Poate hormoni isi fac de cap, cine stie?
Personal eu cred ca nimeni nu stie, doar tu stii ce este in tine si in inima ta.Ce cuvinte de poet am si de abia azi mi-am facut accont doar bine
Cu totii suntem cuprinsi de tristete, melancolie. Cu totii ne gandim la trecut, care uneori e plin de amintiri mai putin placute. Este in regula sa te gandesti din cand in cand, sa plangi (in acest fel de descarci).
Cu timpul vei trece peste aceasta faza, iar acele amintiri neplacute nu te vor mai afecta.
Gandeste-te la altceva, in loc sa asculti muzica citeste o carte, uita-te la un film, stai de vorba cu cineva.
Ziua iesi in parc, plimba-te, fa ceva nou in viata ta: te poti inscrie la Palatul Copiilor sau ca voluntar. Ideea e sa-ti umpli mintea cu altceva, iar seara sa te gandesti la ce ai facut in ziua respectiva, nu la amintirile neplacute care te fac sa plangi.
Succes!
Acelasi lucru aici. de vina poate fi stress-ul... Sau poate esti diferita fata de alte persoane dragi si nu iti mai convine felul lor de a gandi. Sau pur si simplu nu poti sa uiti un eveniment pe care l-ai considerat important sau tragic. Dar incearca sa nu mai plangi si sa-ti zici : "*** it. I'm strong and I don't give a *** about you ( la mine limbajul urat ajuta cand sunt nervos. si imi place mereu sa injur in engleza, dar nu stiu de ce ). Si mai gandeste-te ca esti omul care apartine oricui, dar in acelasi timp nimanui.
E ceva normal sa se mai intample si asta.
Toti traim astfel de momente iar cei care nu le traiesc, mint.
Insa nu trebuie sa se intample prea des.
Probabil se intampla asta si pentru ca tu iti impui. Daca nu mai asculti muzica si nu te mai gandesti la nostalgii ia vezi, mai plangi? Normal ca nu.
Ai o problema? Sau vreo dragoste neimpartasita nu te lasa sa respiri?
Pentru ca esti om!
Orice persoana tine in ea si tine, si tine pana numai poate! Si ca sa dea afara trebuie sa planga, sa se regaseasca in melodii, sa vorbeasca cu cineva despre problemele sale!
Si ca ai devenit sensibila nu e ceva rau si nici grav. Omul se mai schimba E ceva complet normal ce ti se intampla!
Dacă ești supărată cu siguranță ai un motiv.Ar trebui să povestești mai multe.
Si pe mine ma cheama Izabella si am exact aceeasi dilema.Ce-i drept, se manifesta mai rar.
Muzica ajuta sufletul, calmeaza starile depresive si stresul.
Plansul de asemea te calmeaza, e ceva lichid la baza creierului care se elibereaza si te relaxeaza(mai mult sau mai putin).
Din pura curiozitate, ce zodie esti?
Pești!
Zodia ta mă face să îți înțeleg puțin problema, sau cel puțin să cred că o înțeleg.
Vărsătorii nu sunt excesiv de sensibili, cu alte cuvinte trebuie o situație importantă să îi facă să plângă.
E posibil să ai ceva ce se numește "criză de identitate".
Te simți oarecum neînțeleasă și ai avea nevoie de consolare(de cineva cu care să stai de vorba).
Ești o zodie de aer, ai nevoie de spații largi și multă lume în jurul tău, dar și multă atenție îndreptată în juru tău.