Nu trebuie sa o iei atat de dramatic.Trebuie sa te gandesti si la tine si nu trebuie sa mai suferi atat de mult dupa atata vreme.Se spune ca suferinta din suflet poate fi estompata, dar nu va trece niciodata...Eu l-am pierdut pe tatal meu acum 6 ani, a fost un tata extraordinar si regret din tot sufletul ca a trebuie sa i se intample lui/noua asa ceva... dar stiu ca asa a fost sa fie, iar Dumnezeu l-a ales pe el ca sa-i fie alaturi, e un inger si de acolo ne ajuta si ne protejeaza.Trebuie sa fii mandra ca ai un asa aliat acolo sus, iar daca l-a ales, a fost pentru ca a meritat si ca a fost un om bun, intrucat Dumnezeu isi alege pentru a-i fi alaturi doar pe cei mai speciali si mai deosebiti.Regretul tau trebuie sa se aline cu aceste ganduri, iar bunicul tau trebuie sa fie mandru de tine, asa ca tot ce ai de facut este sa-i dovedesti ca esti puternica si la fel de speciala ca si el.
Multi pupici si mult curaj pentru viitor!
Stiu cum este, pierzandu-mi 2 fiinte dragi la distanta de doar 3 saptamani (cele 2 bunici ale mele). Si eu am momente in care ma simt asa; cel mai bine ar fi sa te rogi pentru bunicul tau care sta acolo sus, alaturi de Dumnezeu.
E bine sa plangi intr-o anumita masura. Te calmezi. Dar priveste partea buna a paharului. Atata timp cat o sa iti amintesti de el e ca si cum l-ai vedea, ca si cum ar fi langa tine. Viata merge inainte. Nu pica in amintiri.