Exact ca tine gandea candva fiul meu,pana i-am explicat ca parul de pe picioare si barba deasa sunt semne clare de masculinitate,oricat de precoce ar fi ea.
Ar mai trebui sa stii si ca homosexualii,de obicei,isi epileaza parul de pe corp,in dorinta de a avea o piele cat mai fina,cat mai placuta la vedere,pentru a atrage mai multi "amatori".
Asa ca,bucura-te de parul tau de pe picioare, esti un barbat in devenire, complet fiziologic si te poti mandri cu asta!
Nai de ce să îți fie rușine și eu am e ceva normal. dacă te vei rade va crește mai mult și mai repede deci... nu are de ce săți fie rușine pentru că nu cred că ești singurul. cei cu mult păr sunt considerați bărbați adevărați
Buna,
Toti baietii au par pe picioare, altii mai mult altii mai putin, si toti si-l etaleaza vara pe afara fara sa le fie rusine, deci nu cad de ce sa iti fie tie rusine!
Cred ca epilarea nu e cea mai buna solutie, pentru ca sincer, mie nu mi-ar placea sa vad sau sa stau langa un barbat care se epileaza pe picioare, si multe fete nu prea apreciaza asta!
Incearca sa treci peste, toti au par si nu le este rusine cu el!
Dar de ce la uni le stau bine epilati si la altii le sta bine cu par pe picioare?
Cate fete cu par pe picioare ti-au placut tie? Niciuna,banuiesc!
Deci,e general acceptat ca fetele nu trebuie sa aiba par pe picioare.
Asa cum baietii si barbatii au par pe picioare!
Daca sunt epilati si le mai sta si bine,atunci sau ii obliga meseria si se ingrijesc temeinic de asta(dansatori,balerini,modele,etc.), sau nu-i ajuta natura, sau sunt homosexuali.
Inainte de a iesi fara, bea un kil de vodka. apoi mergi la un coniac fara a-ti mai fi rusine!