anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce se întâmpla cu generația asta de fete pana în 18 ani (nu toate)?
Rămân șocat de cate prostii pot sa facă și cât de putina educație au de acasă.Nu de mult priveam o filmare de la o nunta în care o fetita mica și drăguța ce acum are 15, 16 ani dansa cu încă câțiva copilași pe cântecele vesele iar la doua zile am aflat ca a născut nu de mult un copil ce nu știe al cui este. Fumează, bea și în urma unui sex în grup în spatele unui bloc a rămas însărcina și nu se oprește aici.Acum se prostituează pentru un pachet de țigări în condițiile în care acasă avea de toate.
O alta tot asa de 15, 16 ani ce scrie statusuri triste și de suferința despre dragoste și ce umbla beata din petrecere în petrecere a venit acasă beta sau drogata plina de sperma (scuzați expresia) după ce sa "călărit" cu niște băiețaș pe ceva câmpuri.
Ce dumnezeu e cu generația asta?
Eu am 24 de ani dar in generatia mea nu tin minte sa fi fost in halul ala.Mai erau copii ce o luau pe aratura,dar chiar asa sa nu le pese de nimic, sa nu aiba rusine, sa le lipseasca creierul cu asa desavarsire si parintii sa fie atat de permisivi si incapabil sa le ofere o educatie nu am vazut.

17 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Generalizare tâmpită

| Osana254 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce generalizare tampita? Nu vezi ca am scris unele si am vorbit de doua cazuri (cu toate ca mai sunt multe) nu amai spus ca toate.
Daca te pui sa comentezi doar ca sa ai multe raspunsuri la activ scrie in alta parte.

| Bondarel99 a răspuns:

Asa au existat intotdeauna fete de genul asta, cu capul in nori si fara cineva care sa le explice ce e bine si ce nu e bine in viata. Nu e vorba numai de generatia asta.
Dar de cand cu libertatea asta, e la moda sa fii cool, sa iesi cu cate un baiat in fiecare seara, sa fii lesby, transgender (si nu vorbesc de cele care chiar sunt, ci de cele care vor sa iasa in evidenta). Dar libertate nu inseamna sa nu mai ai principii...

| Osana254 a răspuns (pentru Bondarel99):

Nu zic ca nu sunt dar la cate aud acum in ultima vreme ma lasa masca.
Baieti de 14, 15 ani maxim 18 omoara din dragoste, sau se drogheaza pana nu mai stiu de ei. Fete ce accepta se.x in grup cu cine sti ce depravati pe dealuri sau parcuri etc.
Atunci cand eram eu de 14, 15 ani isi mai incepeau fetele viata sexuala nu zice nimeni ca nu, da multe din ele si acum sunt cu aia sau sunt cel mult la a doua relatie sau la facultati, munca nu ca si acuma.Sa aratam bine, sa ne luam haine de fite sa il impresionam pe smecherul cu masina si sa ne facem de rahat in oras sau sat ca aparem goale pe internet, sau ca ne-a vazut cineva in boscheti calarindune.E mult.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Osana254):

Da, e la ordinea zilei, fetele la 12 ani deja nu mai sunt virgine, știu.

| gabriielaaa a răspuns:

Nu e devina ea cu societatea in care trăim cum putem judeca o fată după ce niste băieții deștepți sau gândit sa-si bată joc de ea la doar 16 ani si nici statu nu face nimic casa le ajute sa-si termine scoala sa aibă o cresă gratuită casă de întrețină pe la si copil.
Nu e bine rii ca îmi bărbați lise pare normal sa profite de prostia ei când a fost copilă.

| NakGeorge a răspuns:

Bucura-te ca nu sunt la tine in casa. Asta este. Cine-i face sa si-i creasca. Aia este vina parintilor. Tu oricum nu ai cum sa intervi sa ii ajuti. Fie ca ne place sau nu, sunt fel si fel de familii dezbinate, parinti agresivi cu copiii lor sau puturosi ordinari care isi exploateaza copiii pentru bani. Daca tu ca om stai sa iti bati capul pentru fiecare caz ca asta ajungi la nebuni.

| mgtow a răspuns:

De vina e televizorul si internetul altfel situatia era ca pe vremurile din anii 89. Sa nu zic ca au aparut papusi de silicon cat o femeie de mare 1, 65 sa zicem format real femenin si se vinde ca painea calda. Sa nu uiti cand vrei nevasta cauta alta natie de femei ca romancele au ajuns la fel ca englezoaicele laughing

| OldSoul a răspuns:

Multe influente proaste si prea multi copii naivi care le cred.
Uita-te ce se promoveaza la tv, tot felul de pitipoance inculte care de care mai decoltate.
Uita-te chiar aici pe TPU cam la ce intrebari adreseaza copii de 12-14 ani.
Cam asta e problema, multa inconstienta, multa libertate, si mai mult de atat multe exemple proaste, multe influente negative.
Iar saracii copii, daca nu au parinti care sa le poarta de grija, isi pierd discernamantul si ajung unde ai spus tu mai sus.

| Violleta2022 a răspuns:

De vina sunt doar parintii ca nu-si supravegheaza si educa copii.
Liberatea este prost inteleasa!
Un copil nesupravegheat si lasat sa faca ce vrea, va ajunge un rebel si va face numai prostii.

| Doarunaltutilizator a răspuns:

Da,da,da de parca nu existau c*##ve si inainte.Nu toate sunt asa, e aiurea sa generalizezi si eu credeam asa dar am vazut ca mai sunt si fete cuminti care chiar o sa ajunga ceva bun in viitor.Acum si parinti au o vina in starea lor, si ce crezi ca pot sa le faca, sa le bata cu cureaua, sa le dea cu lighianul in cap doar fiindca se duc in club si vin seara acasa? metodele astea nu mai merg in zilele noastre, educatia cu bataia nu se poate si nu s-a putut vreodata si cine spune ca bataia e rupta din rai e un idiot! Bine, nu zic ca unele fete nu ar merita sa fie trase de urechi si tunse in cap.
Eu sunt de parere ca lumea trebuie sa se distreze si de asemenea sa afle anumite lucruri inca de la o varsta frageda ca sa nu fie prosti in adolescenta.
Sunt convins ca la vremea cand erai tu de varsta mea(17 ani aproape 18)iti ardea de invatat si sa faci treaba prin casa nu sa stai cu gagici sau cu prieteni sa bei o bere sau whisky cu ei, sigur adolescentii de pe vremea ta erau icoane de inchinat.
Nu ma intelege gresit, n-am nimic cu tine si nu zic ca n-ai dreptate cu anumite lucruri dar sunt de parere ca nu prea stii cum e generatia mea de acum, sunt multi de la 14 ani chiar care au depresie si beau ca sa scape de ea! e de plans asta si nimeni nu ii poate ajuta, sa nu crezi ca toti cei de varsta mea au in cap numai distractii si baieramuri cu fete minore, sunt unii care au uitat ce inseamna sa iesi cu prietenii la o petrecere si unii sunt atat de depresivi ca nu mai ies din casa nici sa duca gunoiul.Copii au ajuns sa isi urasca parintii, unii nu stiu ce e ala un tata! sau cum e sa ai o mama langa tine!

| Osana254 a răspuns (pentru Doarunaltutilizator):

Nu am generalizat am scris un "unele" acolo daca se vede bine.
Nu beiam la ani aia si nu am zis sa nu aiba un iubit ca si eu aveam.Dar eu l-am luat pe termen lung daca tot l-am luat si eram amandoi "munceam" pentru casa nu rupeam p...a prin masini si boscheti in se.x in grup.
Spune tu e frumos sa o vezi pe una rupta de beata plina de s...ma ca se da dintr-o masina plina cu handralai la 15 ani? Sau sa vina una de 15 ani sa ii spuna la masa ca e gravida cu nu stiu cine in conditiile in care astea au filamto in spatele blocului facand se.x in grup cu niste depravati pana a facut pe ea?

| Doarunaltutilizator a răspuns (pentru Osana254):

Nu,nu e normal dar ce e trist este faptul ca unele ajung pitipoance si stau pe langa ele ca sa baie integreze in loc sa caute un grup cu persoane ca si ele,genul asta de persoane care prefera sa se injoseasca atat de mult,sa se prefaca ca sunt ca aia populari doar ca sa baie laude, sincer, merita sa fie aratate cu degetul, sincer e destul de trist si astfel de cazuri se intampla zilnic, sa nu credeti ca numai la noi e asa, in nici un caz...in America in alte scoli e si mai rau, acolo um copil a fost batut mar ca a venit la scoala cu o sapca cu mesajul"We make America great again", deci ce mai.pot sa spun.
Mai bine sa vorbim despre situatia de la noi.
Poate daca am avea ore de bune maniere, adica chestii ce ar trebui invatate din clasa a treia si ore de educatie se*uala la liceu ar fi altceva, dar noooo...noi invatam Nichita Stanescu,Corola de minuni, Riga Crypto, logaritmi, ecuatii de gradul al doilea, legea lui Ohm, ca astea sunt importante nu faptul ca multe fete de 14 ani se sinucid de depresie ca au fost violate sau ca se nasc multi copii in familii cu un singur parinte, o sa te ajute mult formulele de la ligaritmi care oricum in 2 luni le vei uita sau sigur o sa te intrebe ala de la interviu"Ba, zi-mi formulele pentru legea lui Ohm si jobul e al tau".

| Osana254 a răspuns (pentru Doarunaltutilizator):

Asta spun.Ca ce se intampla cu o seama de persoane? De ce sunt asa? Ce castiga? Nu realizeaza ca se umilesc si injosesc si ca oamenii rad de ei nu ii lauda.
Nu stiu unde este educatia, de ce nu e cineva care sa vorbeasca cu ei, cineva care sa ii invete, parintii ce fac...

| Doarunaltutilizator a răspuns (pentru Osana254):

Banuiesc ca pe la 15 ani asa nu mai e nevoie de ei sa ii tina de mana, ei singuri ar trebui sa deosebeasca ce e bine si ce e rau! corect? oricum de la 18 ani ce pot sa le mai faca? Mai mult e vina alora nu a parintilor,nu cred ca mai are vreun rost sa le mai spuna la aia"Ba,vezi sa nu te bati cu aia de la scoala sa ma suna diriga ca iti scade nota la purtare",evident ei o sa zica ca e nu o sa faca nimic dar ei nu ii asculta si ce mai pot aia sa faca pentru ei? sa vina de la serviciu ca fiul lor retardat a batut pe unu ca e gras?(s-au intamplat si faze de astea).
O sa iti dau un exemplu care e chiar foarte bun, e o colega de liceu de la mine din clasa, care are si un dosar de handicap, adhd, habar n-am exact ce problema are si chiar nu ma intereseaza deloc de viata ei, una cu peste 50 de absente nemotivate a trebuit sa vina cu ai ei sa vorbeasca cu diriga si ca mai deranjeaza orele si enerveaza profesorii, note de 3 si 4, crezi ca in momentul ala era speriata ca o sa primeasca o bataie acasa? no,no, no deloc, ba chiar era relaxata, se dadea in fata lor ca e vreo intelectuala si zicea"pai ce ma nu rezolv?, nu-s eu fata desteapta? ai ei nu ziceau nimic se purtau perfect normal si erau relaxati, erau obisnuitinu era prima oara cand aia au venit la ora dirigai.
Deci fata aia abia a trecut clasa cu 6.50 anul asta, ma mir ca a fost trecuta, anul trecut a ramas corigenta in vara la 2 materii daca nu gresesc, eu in locul ei in momentul ala mi-ar fi venit sa plang in fata clasei mai mult de frica, daca eram eu si nu ea si parintii mei si nu ai ei cred ca tata imi dadea 5 palme peste fata, el reactioneaza urat si la un 4 la mate, ea se purta foarte prost cu ai ei, bine faptul ca ea are.dosarul ala de handicap o salveaza, fara ala nu trecea clasa.Anul trecut a venit la o ora beata, n-avea nici pix si imi cerea mie pix de vreo 3 ori, era lesinata, pai dupa vreo 2 beri cred si eu, fumeaza un pachet de tigari pe zi.Deci asta e un exemplu foarte bun.

| Doarunaltutilizator a răspuns (pentru Doarunaltutilizator):

Si intrebarea mea este, ce crezi tu ca poate sa ii se intample? crezi ca o pedepsesc ai ei? o sa fie la fel ca si inainte cel mai probabil.

| Freya1 a răspuns:

Asta promovam.
Chiar acum ma uitam la un fake de emisiune unde se promoveaza curv.asareala.Eu una ce pare de pe centura pentru care stau vreo 10, 12 barbati ca prosti si isi asteapta randul la ea si nu au nimic impotriva.
Ea se intinde cu unul si cu altul ca sa vada care este mai bun si daca la unul nu ii convine ce sa vezi, tot ea il da afara.Ca vezi doamne are dreptul sa ii cunoasca, sa incerce si nu inteleg de ce nu ii ia pe toti o data sa termine balciul.
Iar de partea cealalta este un asa zis muschiulica dupa care la fel stau niste tute ca proastele si isi asteapta randul ca vorba aia, "numa la p...a nu am stat la rand".Si atunci ce te astepti sa invete?
Ca peste tot se promoveaza curva.sareala,smecheria, bani...