| AvalohAlyn a întrebat:

Ce se intampla daca mai fac cate 1-2 nopti albe?(gaming)
Ma refer ca:pot pati ceva d.p.d.v medical?
Dupa recuperez si le dorm.Dar dorm maxim 5-6 ore de la un timp pe noapte si atat.
Cate ore ar trebui sa dorm pe noapte pentru un tanar de 21 de ani? De obicei cand nu dorm noaptea, dorm ziua.
Insa azi am dormit doar 5 ore iar ultimele 2 nopti nu le-am dormit, am stat pe PC.
Ce pot pati d.p.d.v. medical?

Răspuns Câştigător
| SergiuBoss11 a răspuns:

Nu patesti nimic pe moment, dar daca exagerezi, iar acele cateva nopti albe se vor transforma in luni albe poti dezvolta anumite probleme de sanatate.

10 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Nu conteaza daca dormi noaptea sau ziua, conteaza cat timp dormi in 24 de ore. Daca nu dormi cel putin 8 ore, poti avea probleme, asa ca discuta cu un medic.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Ce faceai la PC?

| AvalohAlyn explică (pentru DoarBogdan):

Pe diverse site-uri si la un joc.
De ce?

| DoarBogdan a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Asa. Stai linistit, pe perioada liceului am stat odata mai tin minte... 3 zile cam asa, vreo 12 ore pe pc cu pauza laughing
Poate sunt nebun acum, nu stiu...

| AvalohAlyn explică (pentru DoarBogdan):

Nu e asa mult.laughing

| LoveSleep a răspuns:

Nu m-am culcat mai repede de ora 4 din clasa a 3-a.

| Doub a răspuns:

O să fii un cartof

| OoBunnyoO a răspuns:

Un adult normal are nevoie cam de 7, 8 ore de somn pe noapte.

Ce poti pati? Pe termen scurt vei avea probleme de concentrare evident. Creierul tau va fi mult prea incarcat si neputand sa proceseze si sa scape de informatia nefolositoare nu va mai functiona cum trebuie.

Pe termen lung, un program de somn iregular este asociat cu problemele de inima, anxietate si depresie. Sau inrautatirea acestora, daca exista, evident.

| Aberdeen a răspuns:

Tu știi de cât timp are nevoie corpul să se refacă după o singură noapte nedormită? De 7 zile.
Dacă te simți super sănătos, plin de viață, minunat și bine, atunci continuăți acest program.