Pai, practic nu are ce sa se intample, pentru ca profesorii nu stau sa verifice daca totul e in regula in carnetul elevului. Dar de ce ai modificat-o? Inteleg e o nota mica (probabil ) dar, sincer cu ce te ajuta? Parintii tai nu vor afla acum, dar mai tarziu tot se v-a afla, si eu am facut mai demult o prostie ca asta, si m-am ales cu o cearta cu mama mea, destul de urata. Cand se va afla adevarul, va fi si mai rau pentru ca ei isi vor pierde increderea in tine. Sper ca ti-am fost de folos. :*
Daca esti descoperit inseamna lipsa de credibilitate in fata parintilor.Adica poti spune orice si nu te vor crede in veci.
Dupa regulamentele scolare, echivaleaza cu scaderea notei la purtare, a doua oara putand fi exmatriculat(a).Dar ce te faci cu pierderea increderi celorlalti?
Daca afla profesorul/dirigintele se poate ajunge si la scadere notei la purtare. Chiar nu cred ca se merita.
Nu se intampla nimic, cu exceptia faptului ca minti despre acea nota. Daca dirigintele vede ca ai modificat nu are ce sa iti faca, poate doar sa te certe putin.
Asa s-a intamplat cu o colega din cls. mea. I-ti poate scadea nota la purtare dirigenta/ele tau iti suna parintii, nu o sa mai aiba incredere in tine etc.
AlexSkillz19 întreabă: