Unde sa se retraga? Nu au unde sa se retraga! E ca si cum ai zice ce ar fi daca aerul s-ar retrage din europa? pentru ca atat de multe ape sunt!
Unde ai auzit tu asta? Eu stiu ca narativul oficial e ca nivelul marii creste, pentru ca sustin ei, e incalzire globala si se topesc ghetarii. De aceea vor sa interzica motoarele cu combustie interna si cresterea vacilor, pentru ca... trag basini. Ceea ce omite Ursula sa ne spuna, este ce si ea trage basini, nu doar vaca. Pai ce facem, interzicem toate formele de viata generatoare de basini, ca sa salvam planeta?
PS: Cand nivelul marii se modifica, se va intampla peste tot la fel si nu doar in anumite zone...principiul vaselor comunicante.
Nivelul marilor nu scade, este o tampenie spusa ca sa ne faca sa platim mai multe taxe " pentru salvarea planetei ".
O fi scazut nivelul marii dar e imposibil sa sece o mare!
Nu la nivel mă refeream, ci că s-a retras puțin! Ce naiba oameni buni nu mai știm să citim? Nu am zis că a scăzut.
Asta nu inseamna ca s-a retras de tot cum ai insinuat tu in intrebare Atunci se vor retrage marile din Europa cand se va retrage si aerul
DenX5400342 întreabă: