Complex... poate puternic. Dragostea si ura cele mai de temut dintre sentimente; in urma dragostei apare sentimentul de ura -vrei sa urasti o persoana care la un moment dat a insemnat totul pentru tine, iubesti si apoi urasti! Oare este necesar sa urasti nu e de ajuns sa uitam? chiar trebuie sa ne otravim sufletul?! DE ce iubirea ce a a fost odata nu pastreaza frumoasele amintiri si arunca cu venin? Raspunsul e simplu, aceasta e firea omeneasca, astfel merg lucrurile.
Iar acum te mai gandesti care'i mai complex dintre cele 2 sentimente? Greu ...depinde cat ai iubit, in masura in care ai iubit astfel vei ura, insa la final vei constientiza ca ura nu a avut sens, grsind. Totul fiind in zadar in loc sa ramai cu amintiri... ti'ai inecat inima cu ura.
Ura este mai puternic pentru mulţi, deoarece este mai uşor şi provoacă o oarecare plăcere...eu urăsc ura, sincer. Dragostea este mai complex, deoarece implică sentimente de ambele părţi
Dragostea!
Nu pot sa urasc si nici nu trebuie sa facem acest lucru.
Poate mai intervine sentimentul de invidie, ciuda, oftica insa pana la a uri pe cineva e cale lunga, cazul meu!
Numai bine!
Hmmm, acum depinde de persoana la persoana cred.eu una am iubit...cu adevarat o persoana pe care ulterior am am urat o pentru ca s au intamplat multe chestii aiurea! se pare ca in momentu asta dupa ce totu a trecut imi amintesc oarecum cu drag de cee a ce a fost si ura a disparut! asa ca parerea mea e ca dragostea bate
anonim_4396 întreabă:
RAY întreabă: