| SquirtleBaby a întrebat:

Ce serial vizionati?

Răspuns Câştigător
| AnneMarri a răspuns:

(când va reapărea)
Doi bărbaţi şi jumătate

10 răspunsuri:
| Anddreee a răspuns:

Prison Break love struck

| Zangetsu a răspuns:

Yugioh gx

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

The Big Bang Theory...cel mai bun serial de comedie, dupa mine.

| Sonniiaa a răspuns:

The Vampire Diaries si Pretty Little Liars!

| lesea14 a răspuns:

Triumfo del amor ...soy tu dona.clase 406

| Danutza27 a răspuns:

Zile de cosmar pe TPU printre actori te recunosc si pe tine. Parca am dat de tine si pe la ia cu teme aveai un ex cu paranteze ai reusit sa te duci cu el la scoala vad ca a fost sters macar trebuia sa spui multumesc ca il rezolvasem 3 si la toti a dat acelasi rezultat

| SquirtleBaby explică (pentru Danutza27):

Draga mea, nu stii cine sunt nu stii ce varsta am asa ca nu iti mai da cu parerea despre mine.nu imi fac temele aici ca toti fraierii astia mici de pe TPU

| Danutza27 a răspuns (pentru SquirtleBaby):

@SquirtleBaby te citez "Esti proasta rau, e bine ca au luat suspendare. draga mea, nu stii cine sunt nu stii ce varsta am asa ca nu iti mai da cu parerea despre mine.nu imi fac temele aici ca toti fraierii astia mici de pe TPU"
@Danutza27 te rog sa ma ierti ca folosesc un cuvint al tau numeri de la stg la dr pina la 2, hai ca poti
Esti un pe. ca mata si ca tactu’ si te dai mare ca urmezi traditia
O sa te pun la avizier cind te prind astia la teme sa te alunge ca pe o potaie ca nu zici nici multumesc, O sa le recomand sa te spuna mati sa puna nuiaua pe tine ca da omul de tine numai la dragoste si sex si te lauzi ca ai dat scoala cu untura sa o manince ciinii sa nu te mai duci la ore fraierule

| Danutza27 a răspuns:

Bebita vezi ca inca pot sa raportez la un moderator ca ai sarit gardul rau de tot.si am sa o fac.Eu zic sa dai drumul repede la un cont de rezerva.Ma voi razgindi daca ceri si tu scuze ca ai fost luat/a de val.eu zic sa te mai gindesti ca suspendarile se tin ca vagoanele dupa locomotiva. Daca nu ma crezi citeste

| SquirtleBaby explică (pentru Danutza27):

Bebita sa ii spui mamei tale greseala ordinara.such it biach