Atitudine clasica a unei oi liberale spalate pe creier.
Cand o sa vezi tu o femeie carand 100 de kg de ciment in spate, anunta-ma. Am mai spus asta de nenumarate ori: barbatiii sunt, din punct de vedere obiectiv si biologic, mai puternici fizic decat orice femeie, si mereu vor fi.
Asta nu inseamna ca femeile sunt inferioare - ci doar ca barbatiii si femeile sunt facuti pentru activitati diferite.
Astept voturi de "Nefolositor" si "Eronat" de la NOName, aka liderul sjw-urilor feministe, vegane si indoctrinate din Romania.
Stiu, asta era doar un aspect. Ma refeream ca daca femeia obtine drepturi egale nu trebuie sa poarte numai pantaloni ca barbatul, ci sa poarte ce vrea ea.
Ce legatura are egalitatea cu purtatul rochiilor? Nu are treaba egalitatea cu datul in penibil, parerea mea
Femeile si barbatii ar trebui sa fie egali.
Sunt egali? Raspunsul e : " ".
Suntem intr-o lume in care majoritatea oamenilor puternici profita de aia slabi ci nu-i ajuta.
Tot ce voiam sa zic ca suntem constienti ca barbatu o sa aiba o forta fizica mai mare decat femeia sau posibil sa ia un salar mai mare decat femeia sau daca o femeie loveste un barbat il va durea mai putin decat daca barbatul loveste o femeie etc...si ca egalitatea nu inseamna sa aveti aceias forta sau sa purtati aceleas haine ci sa luati decizi impreuna sa vina fiecare cu ceva...
Exista egalitate din punct de vedere mental sau a luarea deciziilor.Cum ea face curat poti si tu sa faci cum tu ii faci un cadou poate si ea sa iti faca. Daca tu muncesti si ea poate sa munceasca, si ea poate sa te sustina cum si tu la fel etc deoarece egalitatea intre sexe nu consta in lucruri evident imposibile de facut de cealalta persoana
Ce sa spun naty consider ca ambele sexe trebuie sa aiba acelasi drepturi dar si responsabilitati, eu personal nu cred in chestii de astea familie,relatie, iubire, deci nu ma pot exprima despre asa ceva, respect femeile independente, singure, care nu sunt întreținute de bărbați
Fotbal* ca suntem romanasi.
Proasta alegere sa te uiti la fotbalul romanesc, dar aici e o rampa de lansare catre fotbalul mare,, daca vrei sa stii cate ceva de cluburile straine din campionatele tari, sa ma intrebi, sunt destul de vechi in domeniu si te ajut sa te orientezi catre o echipa pe care o poti sustine pentru tot restul vietii/
Niciun microbist autentic nu se mai omoara cu mizeria aia de liga 1, eram si eu fan al fotbalului romanesc inainte, cu ani in urma, eram stelist, dar m-am reorientat catre fotbalul spectacol si mi-a sarit in inima Arsenalul, a fost alegerea pe care o voi urma in viata!
Nu exista 'daca ma dau', microbist te nasti!
Pasiunile si gusturile fiecarui om nu se discuta, eu am deciziile mele si gusturile mele pe care n-are nimeni niciun drept sa le conteste, cat despre depresivi, e vina lor ca isi degaja doar energie negativa si nu profita de frumusetea vietii, viata e frumoasa daca contribui tu cu vreo pasiune/
Sa nu crezi ca viata mea e roz, dar Arsenal imi cam coloreaza viata.
E o ambiguitate deplina.
Pur si simplu nu se poate, si nu va fi vreodata posibil sa existe acesta egalitate, din simplul fapt ca ele pot face ceva ce noi barbatii nu putem face, si anume copii!
Bine, acum si acest aspect este interpretabil.
In rest ce sa mai spun, e clar ca nu exista egalitate in momentul de fata. Bine in opinia mea, aici e tot vina barbatului, care are tendinta de a pune femeile pe un tron (Bine, nu toti barbatii, dar majoritate, eventual mai bine spus pustanii aia mai... plapanzi) si de aici toate lucrurile sunt date peste cap, astfel tot noua ne fac socializarea si interactionarea cu o femeie mai dificila.
Si desigur sa nu mai spun si lectiile din familie "sa respectam fetele de la scoala" chestii care nu prea si-ar avea rostul daca ar exista aceea egalitate.
Se vrea egalitate dar tot femeile au de castigat mai mult decat barbatii.
Cat despre egalitate, ideea acestei egalitati este ca femeia sa aiba aceleasi drepturi ca si barbatul. Dar de cand cu ideea asta tot barbatul a ramas cu mai putine drepturi.
Acum desigur asta e doar opinia mea, dupa cum am spus si la inceput, nu poate, si nu va exista niciodata o egalitate deplina intre barbati si femei, si desigur, tind sa cred ca mereu femeile vor fi avantajate in defavoarea barbatilor.
RADUCU12369 întreabă: