Atitudine clasica a unei oi liberale spalate pe creier.
Cand o sa vezi tu o femeie carand 100 de kg de ciment in spate, anunta-ma. Am mai spus asta de nenumarate ori: barbatiii sunt, din punct de vedere obiectiv si biologic, mai puternici fizic decat orice femeie, si mereu vor fi.
Asta nu inseamna ca femeile sunt inferioare - ci doar ca barbatiii si femeile sunt facuti pentru activitati diferite.
Astept voturi de "Nefolositor" si "Eronat" de la NOName, aka liderul sjw-urilor feministe, vegane si indoctrinate din Romania.
Eu nu am vazut nici o femeie pe strada sa zica barbatului ei bagate pentru alta sa nu o bata barbatu asta in primul rand si in al doilea rand daca faci asta se numeste simt civic nu prostime.Dar daca ne dam mari ca noi barbati suntem mai destepti si puternici decat femeile da cand vedem una snopita in bataie spunem lasa sa ii dea ca a facut ea ceva imi place gradul de inteligenta pe care il detine acel barbat.Deci in concluzie femeile sunt proastea ca incearca sa ajute un om la ananghie si barbati sunt puternici si destepti ca intorc capul in alta parte si spun dai ca merita.
Cat de limitati sunteti daca pentru voi egalitate intre femei si barbati inseamna numai hainele si forta fizica!
Chiar daca sunt barbat, va intreb cati barbati "tin casa" ca femeile, cati barbati se ocupa de educatia copiilor, cati barbati fac ceva treaba prin casa ori macar piata, etc?
Candva, in sate, treaba barbatului era afara cu animalele si gradina, iar femeia se ocupa de casa. Acum, barbatul are televizorul (ziarul a disparut din '89) si... cam atat. Femeia, restul. Serviciu la fel ca barbatul, plus toate treburile casei, copii si restul. Iar seara, mai trebuie sa si fie la dispozitia odihnitului sot. Deci, cum e cu egalitatea intre sexe?
Eu am vrut sa fiu doamna si bsa le gasesc si lor partile bune dar se pare ca uni nu merita efortu deoarece nu au calitati
Pai daca vrea, femeia poate sa munceasca in constructii, dar asta nu inseamna ca vreo femeie o sa vrea sa devina constructor. Un barbat poate sa poarte rochii, dar asta nu inseamna ca vreun barbat ar vrea asta.
Teoretic, poti sa faci cam orice. Dar exista si reguli nescrise.
Egalitatea este PROST perceputa, in OPINIA MEA.Asa cum o descrii tu, desi cred ca nici tu nu crezi asta!
Egalitatea nu exista nici intre doua femei sau doi barbati.
Eu inteleg EGALITATEA intre un barbat si o femeie prin a-si face fiecare MENIREA pentru care au fost creati, fara interferente. Adica, o femeie trebuie sa nasca copii, cu ajutorul barbatului (iubindu-se egal si adevarat), fiecare sa -si duca 'crucea' in cele in care este facut asa si nu altfel.
Deviatiile actuale, credinta idioata ca egalitatea inseamna sa poarte femeia pantalonisi barbatul sa se efemineze, sunt aberatii! Nu asta este egalitate! Doar in iubire si in respectarea cu strictete, a menirii fiecaruia asa cum a fost creiat!
Eu am vrut sa gasesc comuniunia dintre barbat femeie si un fel de egalitate fara sa pun balanta deoarece vor fi multe persoane care iti vor argumenta ca sunt multe cazuri in care barbatu are mai putine atributi sa iti dau un exemplu.Am cunoscut o doamna respectabila care muncea la oras dar ii placea sa aiba gospodaria la tara avea doi baieti la scoala si un barbat care lucra la ceva legat de stat nu functie mare.Pe langa ca aducea doi bani in casa femeia stia unde e ciocanul unde sunt cuiele, ea dadea mancare la animale, ea sapa in gradina, ea isi coordona casa si copii si le facea pe toate si daca in caz ca nu avea timp sa repare ceva sau sa faca ceva tot ea se interesa sa aduca persoane avizate ca putoare de barbatuso sa nu stie nici surubelnita unde ii e in casa si pana la urma s-au despartit deoarece femeia cand a plecat a zis.Eu imi spal imi calc imi fac mancare imi repar si imi aduc oameni imi tin gradina si animalele imi aduc bani in casa dupa ce sa te tin pe tine asa ca te iubesc eu mult neh si asta mi-a trecut si asta a fost poate si fara el si se descurca de minune.Si app in zona mea pe vremuri femeile zugraviau nu barbati chiar si mama primul ei serviciu a fost in constructii
Egalitate in lumea civilizata insamna mult mai mult decat a purta fusta sau pantaloni
Sunt considerati egali daca au exact aceleasi drepturi, obligatii si oportunitati, "egalitate de sanse" se cheama. Iar femeile pot munci in constructii (de fapt foarte multe chiar au muncit) si barbatii pot purta rochii (sunt culturi in care se poarta haine care ar fi considerate rochii in Europa).
Eu nici barbat n-am vazut. Probabil cam 1% ar fi capabili de treaba asta fara probleme de sanatate. De aia si sacii se fac acum de max. 40 kg. Statistic barbatii sunt mai puternici decat femeile dar nu ORICE barbat e mai puternic decat ORICE femeie, exista destula suprapunere aici. Eu am vazut femei care umpleau si stivuiau saci (de faina) 8 ore pe zi, erau 2 care lucrau, umpleau un sac la circa 2 minute. Si am vazut mai multi barbati care se plangeau ca trebuie sa ridice (ocazional) 20-25 kg, spuneau ca nu pot, ca ii doare spatele, etc. Mult mai multi decat femeile care s-au descurcat perfect si nu s-au plans. Si nu exista activitati "doar pentru femei" si "doar pentru barbati", oricine poate face orice daca isi doreste.
Vezi daca am fost draguta si nu am spus lucrurilor pe nume cum faci tu si alte femei mi-am luat contraziceri.Eu am vrut sa fiu de treaba sa fac cumva egalitate intre ei chiar daca si femeile au uneori un plus mai mare dar uite ca nu la toti le convine.Uni sufera de superioritate si de vorba aia tu esti femeie EU BARBAT de parca el ar fi miezul din paine si fara el tot universul ar fi prabusit
De ce imi spui "Valentina"? Pentru ca imi ajut sotia? Da, o respect in primul rind si o iubesc. Si nu vreau sa o epuizez, sa am o nevolnica si o nevrotica in casa.
Tu (probabil) cari sacosele. Dar stii sa faci cumparaturi? Deduc ca nu. Te ia sotia sa le cari dar tot ea alege marfa buna si ieftina. Gauri, prize, etc. Hai sa fim seriosi! De cate ori e nevoie? Dar, de cate ori e nevoie sa stai drepti in fata aragazului pentru ca iti este foame? Si alte chestii... feminine.
De-ar veni razboiul ala si sa-ti cada o bomba in cap, sa scape lumea de unul ca tine!
De acord cu tine si sinceri sa fim sunt o gramada de femei care fac si treaba de barbat in casa sau isi ajuta sotul la ele.
Asa este. Ca sa nu mai vorbim de femeile singure si care se descurca. Chiar si cu treburi barbatesti (prize, zugravit, etc, ce mentiona istetul). Am eu o ruda mai in varsta (f) de la care as putea lua lectii!
Si eu stiu o batrana care locuieste la tara si sotul ei este bolnav si si-au impartit sarcinile el are pensia adica bani si ea pentru ca el e bolnav repara la grajd, merge cu vaca, coseste etc