Bună. Japonia, sincer e ţara mea preferată, şi sper ca într-o bună zi să ajung acolo, dar până atunci mai este. Ce părere am? Păi Japonia e o ţară cu nişte oameni minunaţi din punctul meu de vedere, cu o cultură deosebit de frumoasă, şi o mentalitate genială. În ciuda faptului că au avut loc acele dezastre, spun sincer că mi-aş fi dorit să trăiesc acolo, să învăţ limba şi obiceiurile, pentru că rar sunt oamenii ca japonezii, şi o ţară atât de frumoasă.
Baftă.
Mă bucur că gândim la fel, adică, sincer îţî spun, rar întâlneşti oameni care chiar să fie interesaţi de Japonia, de cultura sa, limba etc.
Baftă.
Intr-adevar japonezii sunt sunt niste oameni speciali de care m-am indragostit din prima clipa. Sa nu mai vorbesc de limba lor pe care o ador. Tot incerc sa mai invat cate un cuvant, cate o expresie. Iar anime-urile... pot sa spun ca la chestia asta sunt niste genii.
Clar, iubesc anime şi manga, şi sunt cei mai buni la asta. Şi cu ocazia asta vreau să te întreb şi ce fel de anime vizionezi.
Baftă.
Poi acum ma uit la Naruto. M-am uitat la 07-Ghost, Sora, Special A, Paradise Kiss, Lovely Complex, Death Note, Full Metal Alchemist, Inuyasha. Toate mi-au placut la nebuie:X Ti le recomand pe toate daca nu le-ai vazut.
anonim_4396 întreabă:
MadaAwwr întreabă: