"Daniel Roxin si istoria dacopatiei in Romania"
https://www.youtube.com/watch?v=cdZ7Rtk2kLc&ab_channel=Mythologica
"Legăturile dintre Dacia și China antică"
https://www.youtube.com/watch?v=u0eKJnZ-Qko&ab_channel=DanielRoxin-Istorie
Din cauza dacopatilor subiectele despre daci, geti sunt luate de multe ori la misto.
Cred că nu este un istoric bun...pentru ca spune absurdități...
O incercat si el ceva chestii cum fac americanii. Nu conteaza daca ceva este adevarat, conteaza f mult cum prezinti acel subiect cum vorbesti tonul vocii, mimica si toate, pot sa faca gramezi de oameni sai creada
A vrut si el sa faca emisiuni gen cum e la History, sau care canale mai sunt.
Ce voi credeti ce prezinta aia, e adevarat? Nici pomeneala aia fac din tintar armasar.
Bine nu is doar aia, multi si inainte fabulau si faceau din nimic primavara.
Multi au facut asta pentru reclama, inca o fac sia cum, naivi is la balamuc, asa ca nu duc lipsa de clienti.
Cum e cu piramidele? Daca citesti pana si fizicieni, mai stiu eu ce arheologi si care categorii de astea, spun, pfff pietre de tone, zeci de tone de piatra, granit niste minciuni, niste povesti, aia nici macar nu stiu nimic de meseria lor, dar au vazut ca se fac bani doar dind din gura, asa ca oamenii siau gasit alt job, asta dea minti frumos, is cunoscuti, oamenii au incredere in ei, chiar daca nu se pricep, cand apari mereu pe la TV deja esti mare scula omu te vede ca pe Mesia
Asa si agarici al nostru, a luat surse, a plecat de la un simbure de adevar si a facut sa vina primvara adica a inflotit totu, sa fie mai frumos, sa sune a ce oamenii vor sa auda.
Care vrea sa stie adevaru se bazeaza pe dovezi, cauta, daca is dovezi, atunci crede, daca nu-s dovezi e clara ca cei care povestesc fabuleaza.
Piramidele is din calcar singura piatra de granit este aia din camera nu stiu care. Pietrele alea nici pomeneala sa aiba tone greutate asa cum o baga multi.Cum scrie prin carti, emisiuni, pioramidele is perfecte, pietrele alea se imbina perfect da de undse, is niste ruine, bagi tot mina printre ele.
Sa mers pe ideea asta, ca povestile aduc bani, aduc turisti, oamenii is curiosi, vor sa auda de extraterestrii, de eroi si supereroi, asta vor ei sa auda, astea ii face sa se simta bine.
Oamenii is un fel de copiii, carui copil nu i-a placut cand era mic povesti, basme, nu? Cind vine unu si iti prezinta o poveste, un basm de asta, gen Fat Frumos, sub alta forma, cu ceva asocieri si mai baga si ceva stiinta, le combina, mai mai ramai cu gura cascata
CapDeSfecla întreabă:
Inj3ct0r întreabă:
Mindfulness întreabă:
sabin89 întreabă: