Servitele sunt foi pe care ti-ai scris subiectele de acasa, iar la examen doar inlocuiesti foile. Mi se pare insa metoda prostului... daca tot stai sa scrii de acasa atatea subiecte, nu mai bine te-ai concentra sa le inveti? Cred ca iti ia la fel de mult timp. In plus, exista posibilitatea ca profesorul sa aiba metodele lui prin care sa te impiedice sa inlocuiesti foile, si atunci le-ai scris degeaba!
Parca esti meditatorul meu de mate din clasa 7-a din anul 1991, pe bune, si ala la fel "decat sa te strofoci sa scrii raspunsurile de la sfarsitu cartii sau sa ma fentezi, mai bine inveti".
Nu e asa usor sa inveti mai ales daca nu vrei asta! Asa sa scrii niste alea, nu e mare lucru.
Ca daca i se parea mai usor sa invete si vroia, ar fi invatat.
Profu nu are metode sa nu schimbi foile pentru ca nu se asteapta ca tu sa le schimbi.
Si oricum e o metoda si daca semneaza foile sau scrie un semn pe ele, dar nu o zic aici.
Trebe sa fi mai destept ca profu, sa-i anticipezi miscarile si sa ai solutie la cam orice ar vrea el sa faca. Sigur ca poti sa nu poti face nimic, dar mai rar.
Pai de ce sa nu vrei sa inveti! Im generala mai e cum mai e, dar in facultate iti alegi singur profilul de studiu! Spre deosebire de liceu si scoala generala, acolo chiar vei folosi ce vei invata!
Pai daca nu voiam sa invat? Asa simteam eu, voiam timp liber pentru mine, nu sa invat in prostie ca apoi sa muncesc in prostie, apoi sa ma ia bolile in prostie si apoi sa mor in prostie in propriile mizerii.
Mai voiam si viata.
Mi-am ales materiile care-mi placeau, invatam la alea, si in facultate la fel, nu-mi trebuiau toate nici la fac.