Asta e tema la scoala sau ce?
Pai sunt foarte multe lucruri ce poate face o persoana nefericita in primul rand nesadisfacerea unui nevoi/dorinte face orice persoana nefericita
In al 2 lea rand despartirea de persoanele la care tii
Ca sunt oamenii cum sunt si ca nu vreau sa incerc sa schimb ceva (vezi Pay it forward). Se zice ca "nu pot" nu exista, ci "nu vreau", da, nu vreau sa am incredere in ei.
Sa stiu ca nu stiu destule pentru viata asta.
Sa fiu martorul unei lumi lipsite de orice gand rational si care nu implica setea de bani si de "senzatia de euforie perpetua"
Sunt nefericit din cauza stereotipismului adoptat de majoritatea "cetatenilor normali" din ziua de azi.
Nefericit de existenta nefericirii...
Asta depinde de fiecare in parte cu placerile sau neplacerile personale asta consta in calitate de fiecare persoana pe mine insumi ma nemultumeste cineva care nu se poate hotara si organiza asta ma scoate din minti
Daca intelegi ce vreau sa spun raspunsul este gandirea negativa si starea de spirit. raspuns corect.
Cel mai mult ma intristeaza sa vad in jurul meu oameni care cauta peste tot solutii pentru viata lor, cand de fapt, Dumnezeu este singura lor solutie.
Faptul ca faca careia ii iubesc si defectele e usor sociopata(asta daca am nimerit cuvantul).
Nu prea apuc eu să fiu nefericit, am şi uitat cum este.
Dar să zicem că mă poate face nefericit, o chestie nasoală care mi se întămplă mie şi trebuie să suport consecinţe pe termen îndelungat. Şi aici mă refer doar la probleme mai grave de sănătate, atât.
Faptul ca nu stiu ce se intampla dupa ce mori.
faptul ca nu stiu daca dumnezeu exista sau nu.
si faptul ca exista atatea intrebari care nu au raspuns.
ps : am 13 ani
Uneori oamenii, ca pot fi foarte corupti.
Dar nu-i nimic, mi-am propus sa-i schimb si eu odata cu ei.