Am cateva la care am inceput sa lucrez. Familie, copii, inca nu e cazul, cand o sa vina o sa vina.Nu ma grabesc, desi, remarc ca lumea in general e foarte grabita in ziua de azi.Traim era vitezei.
Nu e bine sa fortam lucrurile, viata ne da toate uneltele de care avem nevoie.Ramane de datoria noastra sa invatam sa le folosim.
Asta asa este traim intr-o viteza incat uitam ca suntem oameni.
Daca ai un vis incearca sa il urmezi.
Ce pasiuni?
Principala pasiune e muzica, ma intereseaza sa invat cat mai multe pe partea de productie, sa invat pe de rost cum sa folosesc un daw(digital audio workstation)sa invat si ceva teorie muzicala, ce hardware imi trebuie, imi mai trebuie echipament, deocamdata doar experimentez cu o claviatura midi de 49 de clape si 16 drumpaduri si un trial de 90 de zile pe Ableton Live 10. Vreau sa invat sa samplez pe viitor pe un mpk,pentru ca e cea mai folosita tehnica in ziua de azi,dar acum doar incerc sa inteleg cum sa compun niste acorduri simple si sa le leg intre ele sa sune cat de cat bine.
Sunt foarte multe chestii de care nu am habar inca:efecte,workflow, cum se structureaza o melodie, urmaresc multe tutoriale, e doar un hobby si sunt la inceput si mi-am dat seama ca pentru orice pasiune sau hobby iti trebuie mult timp si bani si sa nu astept nimic in schimb.
Orice faci in viata trebuie sa pui pasiune si sa ai rabdare.
Pe langa asta gatitul si cititul imi mai ocupa timpul.
Caut inspiratie in orice, e peste tot in jurul nostru, trebuie doar sa ne uitam.
De exemplu ce m-a inspirat foarte tare si motivat in ultima vreme e povestea unui om care are acum varsta de 95 de ani ce s-a apucat prin 1961 de unul singur sa construiasca o catedrala si stie ca in viata asta nu o sa apuce sa o termina dar construieste de atunci la ea si nu renunta orice ar fi.
Numele lui e Justo Gallego Martínez.
Oamenii au vazut initiativa si s-au oferit sa il mai ajute fie cu materiale fie cu o mana de ajutor. Povestile astea ma inspira.
Sa ma pun seara in pat si sa stiu ca am facut tot ce mi-am propus astazi. Iar daca nu, sa stiu ca oricum o sa fie bine ^_^
Casa & o masina mai puternica - noua. A mea incepe sa imbatraneasca desi merge brici. Prietena nu va fi niciodata, nu are voie cu mine femeile sant viclene
Pai ce te opreste sa iti faci o relatie in perioada asta? Eu zic sa iti vezi in continuare de viata si sa faci ce faceai inainte(respectand normele desigur)ca nu se stie cand se va termina perioada asta ciudata.
Pai nu am cum ca acum sunt toti izolati. Iar pe net e total failure.
Psihoyounger întreabă: