anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce trebuie sa facem pentru a supravietui sfarsitului lumii? Va invit sa aflati raspunsul la intrebari pe baza bibliei la congresul,, Vegheati" al martorilor lui IEHOVA de trei zile de vineri 31iulie pana pe 2 august, nu m-am putut loga dar fac invitatia cu drag pentru toti cei ce vor sa cunoasca mai multe. Intrarea gratuitavoi citi pe telefon raspunsurile.

Răspuns Câştigător
Shin
| Shin a răspuns:

@Criticul, daca mergi, merg si eu tongue Am avea cateva intrebari incuietoare, asa... de fun tongue
Shin

11 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Unde e, frate, congresul ala? E moca! Si mai citeste si raspunsuri pe telefon! Marfa!

| lia a răspuns:

Fix de ziua mea te-ai hotarat sa pui si tu congresul asta?
Oh my God, imi vei fura toti invitatii rolling on the floor
Fenomenal domnule, fenomenal!

| MM a răspuns:

Dar chiar se duce cineva la adunarile acestea? Nu e mai bine sa traim fiecare zi din plin fara sa ne batem capul cu sfarsitul lumii? Cursul asta se vrea un ghid de supravietuire al Apocalipsei sau ce? Ati innebunit lumea...

| Ben. a răspuns:

Du/te tu si pregateste/te.eu vreau sa ma ia pe nepusa masa. asta era culmea, sa mai si platesc! de ce? se dau adaposturi anti atomice, vaccine anti sida, anticancer, sau doar se spala, se calca si se albesc creiere?

| giovana a răspuns:

Fiti toleranti cu martorii, asa cum ati propus si pentru cei care nu stiu gramatica! Nu jigniti chiar daca nu credeti in ideile lor. In fond nu fac nimic rau, zic si ei tuturor ceea ce stiu...
Pe mine nu ma intereseaza, nu ma duc, nu-i ascult, dar nu-i jignesc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Chiar as fi curios sa vin sa vad si eu cum e cu acesti martori...si daca o sa ma lase sa adresez si eu cateva intrebari...cu siguranta veti disparea.
Sunteti incredibili de mincinosi...numai tampenii aveti in capul ala...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai baieti nici nu i-ati ascultat si i-ati judecat si condamnat.santeti isteti. si fara frica. v-am salutat.pacat de raspunsurile voastre care dau alta impresie decat cea care o am acum.perfectilor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si tu care ai postat? de ce esti anonim? doar stiti ce a spus Iisus Hristos; cine se va rusina cu mine, si eu ma voi rusina cu el in fata tatalui meu. dati un nume si nu te teme.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru cei ce nu stiu, baiatul s-a logat.si ca sa fie sigur ca vom afla de sfarsitul lumii, a postat si anonim. aveti aici si cealalta postare:
http://www.TPU.ro/......e-trebuie/
oricum, am vorbit eu cu dumnezeu si mi-a spus ca se amana sfarsitul lumii pentru o data ce va fi stabilita in viitor.ne va contacta el sa ne anunte.asa ca nici congresul nu isi mai are rostul. =))

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e anonim, intrebarea e pusa de ILIE, dar cum nu se poate conecta mereu... oricum, azi a mai repetat o data intrebarea cu nick-ul lui.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Orcum nu sunt secte si cine a postat nu va mai bateti joc de martori lui iehova