N-am nimic cu ea, dar Jassmina pare ca da raspunsuri doar de dragul de a avea cat mai multe raspunsuri date, fie ele bune sau complet inutile.
Poate eu. Dar inutile pentru cine? Pentru mine, sau pentru cei ce le citesc? Să observi că într-o perioadă sunt activi constant cam 100 de useri. Dar cei ce acceseză zilnic sunt cam 60000. Dacă o fac, este pentru că găsesc ceva util pentru ei.
In general dupa cum am vazut, majoritatea raspunsurilor sunt utile fie mai mult fie mai putin, orice parere conteaza chiar daca unele par aiurea.
Putem invata de la oricine, sti cum se zice, si de la un prost ai ce invata.
Si uneori ce e inutil pentru mine, e util pentru tine, deci nu stim daca acel raspuns e inutil, depinde pentru cine. Si cu intrebarile la fel.
Sunt si ceva raspunsuri inutile gen "ce?" "asa si?", dar nu-s prea multe din astea.
In general majoritatea userilor sunt cat de cat seriosi si in ordine.
Ce aveți toți cu Jassmina? Mie mi se pare că dă răspunsuri chiar ok, depinde de subiect.
Si eu la un moment dat i-am luat apararea, apoi dupa ce m-am intersectat cu ea la mai multe intrebari m-am lamurit... gresisem.
Bună.
Am înțeles că este judecătoare / procuroare / avocat whatever... la Curtea de Justiție... bănuiesc, că ( dacă ai dreptate ), nu mai ascultă variantele acuzațiilor, ci îi aruncă direct în închisoare!
Femeie hotărâtă! Cu care, cel mai probabil, NU este bine să-ți încleștezi coarnele CĂ ȚI LE RUPI!
Oarecum, genul meu preferat ¿...
Sa fii hotarit e una, sa fii nemernic si sa te lasi influentat de pareri personale intr-un job unde ai nevoie sa fii impartial, HELL NO!
Face contabilitate unde? Am mai auzit eu romani la fel afla ca mai toti romanii de pe afara doar se lauda,putini sunt aia care fac ceva,dar nu vin sa se laude.
Ma gasisem cu un roman pe unde si eu, si asa din una alta ajungem la nevastasa zic da ce lucra? La care el zice pai e contabila.Wow zic eu, e bun, zic pai cum ea cu facultate te-a hasit pe tine un rapanos? el raspunde ce facultate bre
zic pai daca este contabila, are faculatete nu? Da de unde, zice a facut 2 saptamani de cursuri si gata a iesit contabila
asa si Jassmina,bine zic ca idee, asa si femeia de servici lucra la contabilitate, este si acolo cineva de genul asta, aia nu inseamna ca toti acolo is contabili
Din cte am inteles locuieste in Australia, nu cred eu ca un judecator sta pe TPU mai ales si la nu stiu ce curte zice cineva. Poate la curtea din spate la vecinusau
Uite ca vorbim femeia in absenta, ura din partea noastra.
Dar tu de unde ai scos ca face contabilitate?
lals ca e bun si daca ar fi judecatoare,aia asa trebuie sa fie vigilenti si neinduplecati sa respecte legea si sa o aplice.
Acu ca pe aici da unoeri raspunsuri "exceptionale"astea is personale,nu incurca jobu cu timpul liber.
Daca este contabila,e bun ca poate mai trece la unu altul ceva in plus, ceva un fel de hainduc economic, ia de la aia care au si mai da la aia ce nu au, zic si eu.
Daca se ocupa de angajari nu vad sa fie contabila, din cate stiu contabilii nu se ocupa cu asa ceva.
De angajarii se ocupa managerii, sau mai stiu eu ce joburi mai sunt pentru asa ceva.
Iara manager in Australia si in America poate sa fii si cu 3 clase
Cracaaaaaaaaaaaan întreabă:
Biscuiteculapye întreabă: