Oare sa incep sa dau nume?
Aici nu ne putem da cu parerea decat dupa felul in care raspunde un user de cat de obiectiv, amuzant sau stupid de amuzant e
Pana la urma fiecare user aduce un element de noutate pe acest site si asta ii confera unicitate site-ului
Silvia.baaa.ce pana mea?! e preferata mea.Chiar nu stiu de ce, ca e tare stupida uneori.
De multe ori cand am vrut sa dau un raspuns serios am vazut ca deja l-a dat onutzu, si un pic mai bine formulat la un moment devenise un pic frustrant, ca nu imi mai gaseam locul in discutie, harciog are uneori o abordare surprinzatoare si uneori imi place un cinism un pic provocator si inteligent la zbenguici. Dar lista e mare, am pus si eu 3 pe care i-am remarcat zilele trecute
Sant multi demni de admiratie... utilizatori si utilizatoare. desi nu ma consider, cineva ma punea in top la o intrebare asemanatoare
Mie imi plac toti:X deci sa stiti, ca va iubesc pe toti aveti fiecare cate un locusor mic, acolo in inimioara mea micuta
Mai anonimule, ce sa-ti zic, pe tine primul` pe litsa , apoi hmm, grea decizie. In fine, ca un repley lui gigel:,, flav si filip se afla pe locul 2, la egalitate, dupa persoana anonima . S-a postat de 2 zile intrebarea, de ce se insista pe ea?. ma rog.
Acum catre anonim: vorbind serios, apreciez multi utilizatori de pe TPU, si n-ar fi rost sa dau nume. Se supara barbatu` pe mine .... gabriela... sper ca nu vezi ce-am scris .