Pfff. O mie de chestii ma deranjeaza mult la mine.Pshic totul e bine, din fericire.Fizic as vrea sa fiu cu 10 cm mai scunda si poate un pic grasuta
Ca nu pot sa-mi las unghiile mari, ca ma enervez din orice! ca nu gandesc si eu ca altii uneori, ca nu ma distrez, etc
Pe mine ma deranjeaza blana asta de pe mine si nu stiu cu ce sa o inlatur, in rest sunt ok
Ca atunci cand incepe cineva sa nu-mi placa (se intampla rar dar se intampla)... pai nu-mi mai place de loc orice ar face
Esti fericita in naivitatea ta.Ai auzit de dictonul"Cunoaste-te pe tine insuti!(Nosce te ipsum).
Ecristinamc:Si eu am pistrui, bine ca nu se observa asa de tare decat daca stai aproape, foarte aproape de fata mea
Zeama de lamaie si tii decolorezi:*
Nu imi place sa am cam pus kg pe mine, am cearcane, mai fac cate o gafa si apoi regret, etc.
Tendinta uneori spre obsesie, dorinta de schimbare contracarata de rezistenta mare la schimbare, o nevoie ascunsa de obedienta in afectiune, o iluzie si mai ascunsa de geniu neinteles, fire delasatoare, refugii fragile. Cred c-am spart topurile cu asta
Am incercat sa ii decolorez dar na...nu prea merge.lasa-i asa nu ma mai stresez cu ei.mersi oricum preintesa:*
te pup
anonim_4396 întreabă: