Ultimele două rânduri fac tot. Cel mai mult mă enervează să mi se ceară ceva excesiv, mai bine fac ceva dacă sunt lăsată să-l fac fără să mi se amintească. Ce mă mai enervează sunt oameni care înţeleg greu, la fel ca în cazul tău, cu asemenea persoana îmi pierd răbdarea.
Ohh mai vorbesti atata de pizza di imi vine pofta la maxim! Mancai azi pizza si am mancat si ieri dar acum mi-e o foameee... Pofta buna tuturor!
Şi eu am cerut ieri o sticlă mică de apă rece, şi vânzătorul îmi întinde una de 1, 5 l. Eu îi repet că vreau una mică de 0, 5l, el se uită pierdut la mine şi-mi spune... da! Apoi mă întreabă dacă vreau rece si, eu îi spun că da, să fie rece dar de 0, 5 l, iar el îmi spune preţul şi întinde iar sticla de 1, 5l, şi cealaltă mână să-i dau banii, la care îi repet din nou că vreau una mică şi rece, la care îmi spune sictirit că nu are mică şi rece, chiar nu înţeleg? M-am enervat şi eu şi l-am întrebat... de ce naiba nu mi-ai spus omule asta de la-nceput? Am faţă de intelectual? Da-mi un pepsi atunci (văzusem că are la rece), şi când a spus că nu are la rece deşi eu vedeam pepsi la rece, am lasat-o baltă şi m-am dus la alt chioşc. Cred că unii sunt aerieni din vina oboselii, ori a căldurii.
Sa vina frate-miu la mine sa ma bata la cap a ii iau nu stiu ce joc de pe net, apoi mama sa fac curat (daca se poate non-stop sa stau cu matura in mana...) si apoi sa mai vina si tata - dar macar el schimba placa mai mereu...) deci abia astept sa ma mut