O masa gustoasa, o carafa de tamaioasa si o femeie frumoasa = pofta de viata! (ordinea nu e stricta)
E-mail-urile primite ma duc cu gandul la clipa aceea nemuritoare, cand intuitia te aduce pe pamanat, cand cerul si apa se intalnesc undeva, departe -n orizont; de zborul randunicilor, zbenguidu-se-n colbul strazii; de reusita obtinuta, dupa zile de munca si daruire cititului, cand ai luat examenul de conducere si genunchii-ti tremura de emotii; de rasaritul de soare si bruma cazuta dimineata; si acum sa recunosc si de emotia ivita la gustatul cremei de zahar ars,- atat de delicioasa; de nemaipomenita pizza, facuta in cuptor, cu blat subtire undeva pe centrul Sibiului; si mai este delicioasa friptura de pui cu bere Tuborgh Christmas brew de sarbatori si stafide la cuptor. Lucien.
@nekane nici acum nu te-ai saturat de mere? tot e mere vorbesti? ...
doamne, eu poftesc la orice este bun, gustos ...sau frumos ...sti vorba aia : "ce-i frumos si lui dumnezeu ii place"
Corecta ar fi fost sa zici si ce pofta, de ce? de mancare? de sex?
oricum acum mie pofta de o pizza mare si delicioasa...alt tip de pofta nu am avut ocazia sa incerc si nici nu o sa vreau sa am prea curand
succes
LisaJulie întreabă: