anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce va face pofta?

11 răspunsuri:
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Prietenii mei imi fac pofta de viata happy

leonardk
| leonardk a răspuns:

O masa gustoasa, o carafa de tamaioasa si o femeie frumoasa = pofta de viata! (ordinea nu e stricta)

luciana
| luciana a răspuns:

E-mail-urile primite ma duc cu gandul la clipa aceea nemuritoare, cand intuitia te aduce pe pamanat, cand cerul si apa se intalnesc undeva, departe -n orizont; de zborul randunicilor, zbenguidu-se-n colbul strazii; de reusita obtinuta, dupa zile de munca si daruire cititului, cand ai luat examenul de conducere si genunchii-ti tremura de emotii; de rasaritul de soare si bruma cazuta dimineata; si acum sa recunosc si de emotia ivita la gustatul cremei de zahar ars,- atat de delicioasa; de nemaipomenita pizza, facuta in cuptor, cu blat subtire undeva pe centrul Sibiului; si mai este delicioasa friptura de pui cu bere Tuborgh Christmas brew de sarbatori si stafide la cuptor. Lucien.

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

@nekane nici acum nu te-ai saturat de mere? thinking tot e mere vorbesti? waiting...laughing rolling on the floor
doamne, eu poftesc la orice este bun, gustos big grin...sau frumos tongue...sti vorba aia : "ce-i frumos si lui dumnezeu ii place" tonguebatting eyelashes laughing

| lostcontrol12 a răspuns:

Mie de cele mai multe ori iubitul meu imi face pofta. dar nu spun de ce.laughing

| Betty18 a răspuns:

Corecta ar fi fost sa zici si ce pofta, de ce? de mancare? de sexlaughing?
oricum acum mie pofta de o pizza mare si delicioasa...alt tip de pofta nu am avut ocazia sa incerc si nici nu o sa vreau sa am prea curandlaughing

succes

| Mefisto23 a răspuns:

Berea rece vara, cozonacul cald, merele coapte si ciupercile cu maioneza laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pofta de ce? mi-e pofta de o ciocolata Kandia si cartofi prajiti dar din aceea dulci, mmmm.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Nu sunt o fire pofticioasă. Poate când am să fiu însărcinată, cine ştie!
Sunt o mare mofturoasă şi pretenţioasă. Asta sunt şi aşa mă manifest.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Acum am inteles a doua intrebare de azi! Pofta?
Muntele si padurea imi fac pofta de zbor, marea imi face pofta de nemurire...crezi ca n-am si treaba? ti-as inchide postul asta, insa o sa fiu concisa: salivez enorm... dupa fiecare clipa... ce sa fac!?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Merele, kiwi si grepfruit roz...salivez numai daca ma gandesc laughing

Întrebări similare