| Ema_4103 a întrebat:

Ce va motiveaza dimineata sa incepeti o noua zi?

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Frumusetea inceputului.Al toamnei. Spectacolul e superb.Pasarile isi planuiesc plecarea de dimineata. E minunat sa le auzi si sa te prefaci ca le intelegi

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Viața mă motivează că nu m-a lăsat pradă în brațele morții!
Când ne culcăm nu știm dacă ne mai trezim a doua zi, putem muri în somn (infarct, accident vascular cerebral, etc.).
Pa, pa.

| gigiro a răspuns:

Cred ca fiecare dintre noi are alte motivatii si mai depinde si de varsta pe care o ai. O tanara mamica este motivata de micul pui de om, un tanar sau o tanara e motivat(a) de faptul ca are in fata o intreaga zi pentru a se gandi sau a fi cu prietenul, iubitul. Un om in floarea varstei, care munceste, se gandeste ca are inca o zi posibilitatea de a castiga bani pentru familie. Un artist, se gandeste ca are o intreaga zi pentru creatiile sale, etc. Mai important decat ce ne motiveaza, e insasi motivatia! Aceasta e marea problema, pentru ca daca aceasta lipseste, lipseste si sensul vietii.

| Alexandru a răspuns:

Faptul ca am un scop in viata si ca fiecare zi, luata ca atare, are rolul ei in existenta fiecarui om.

| Shinen a răspuns:

Am o viata inainte, am parinti, prieteni, un papagal, o viata normala. happy

| Adina a răspuns:

Cam nimic :]
Dar o incepoh go on

| claudiea79 a răspuns:

Iubirea stiu ca sint iubita si apreciata de iubitul meu.asta ma face sa ma scol dimineata fericita si multumita de mine

| spaikizz a răspuns:

Buna! Ma motiveaza gandul ca mi s-ar putea intampla ceva minuna azi si ca e pacat sa pierd vremea in pat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cafeaua.

Întrebări similare