Program de vara: iesirile cu bicicleta, adesea la Lacul Morii din Bucuresti, unde mai fac citeodata si o baita (deci si inotul).
Program de iarna: desenul si pictura. Deja m-am inarmat cu pensule si culori, cit sa ma tina toata iarna, ca doar avem o iarna lunga in fata!:)
Iar daca ma tin puterile ca acum trei ani, cind am invatat doar cu Helpul programul CorelDraw, poate anul acesta voi invata si Autocadul. Nevoie te impinge uneori!
In rest, nu strica un pic de lucru la gradina, pictarea peretilor (poti vedea ce fac pe www.picturadecorativapepereti.blogspot.com) din care as vrea sa fac o afacere, sau amenajarile interioare, o pasiune din care si traiesc.
Pai ma joc,ma plim in natura imi place foarte mult,merg cu bicicleta,prin parcuri,ma uit la tv, si cand am citesc un ziar/reviste, iubesc muzica nu cred ca as rezista o zi fara sa ascult muzica:X, sa ma distrez cu prietenii in oras, dar tu ca m-ai facut curios?
Depinde de fiecare zi în parte. În general mă pasionează pictura, pianul, desenul tehnic, teatrul, iar dacă este vremea bună ies la o plimbare cu rolele, cu bicicleta, fac o partidă de tenis de câmp sau pur şi simplu fotografiez minunăţiile ce ne înconjoară zi de zi.
Frumos,si mie imi place sa ies in natura dar si sa fac poze
Mă bucur.Numai bine!
Un serial de la inceput pana la capat.
Muzica.
Cateva filme. (nu cu zombie sau mai stiu eu ce)
Lucru manual. (tamplarie nivel incepator)
E foarte bine, bravo.
Ma pasioneaza jocurile, filmele, muzica rap, rock/metal, comedia buna si sa imi omor timpul pe net.
Citind carti reviste educativeraspunzand la intrebari pe TPU jucand un joc daca este.
Bravo,mulţumesc pentru răspuns!
Innot,tenis,karate i calarie ca sporturi, iar ca hobby-uri cu care imi omor timpul cu mult drag se de care sunt pasionata este chitara si pianul desigut cand si vocal foarte bine! Da toate aceste lucruri le practic mereu!
Pentru mine hobby e fotbalul, dar joc o data pe luna(cel mult). Eu am obsesii cu care imi omor timpul liber, si aici ar fi: cititul si scrisul. O zi pot sta fara mancare sau apa, dar fara astea nu. La naiba, dorm 4 ore pe noapte din cauza acestor obsesii. E naspa, dar cu obsesiile nu ma pot lupta.
Ceva rău nu ar fi în a scrie sau a citi, dar faptul că şi timpul pentru odihnă îl iroseşti, e ceva grav. Şi ce scrii, ce citeşti?
La calculator jucandu-ma euro truck simulator cu un Logitech g27... sperand ca intr-o buna zi ma voi urca la volanul unui tir adevarat
Sigur că te vei urca, dar nu jucându-te, ci învăţând. Baftă la scoală.
Statul la calc, vizionez filmulete, bancuri, poze hazlii - in special pe http://www.grozav.ro sau video.grozav.ro
Imi omor timpul in modul urmator:
-stau la pc
-ascult muzica
-desenez
-invat
-creez "obiecte" din hartie (origami )
-ies in oras cu prietenii
-ma uit la tv
-citest povesti pe net
-ma joc la PS2
-scriu povesti
-merg in vizita la alti prieteni
-stau si ma plictisesc
Iar cat pentru hobby.uri imi place mult sa desenez si sa gatesc in special clatite.aaa da era sa uit ador sa ascult muzica ca toti ceilati!
Depinde de perioada. Vorbesc, stau cu iubitul, ies cu prietenii, cu familia, am o mare pasiune pentru filmele bune, dar ce ii drept e ca pictez de cand ma stiu!
Imi omor timpu in ultimul timp citind despre Dumnezeu ma pasioneaza cititil despe El
Multe. Am mai răspuns printre picături,dar să nu citiţi niciunul. Îmi place pictura, pianul, desenul tehnic, plimbările în aer liber, fotografia etc etc.
Roxyy16,Gregory,tputputpu123, pup, cristi202 aceştia sunt utilizatorii care merită câte o medalie pentru răspunsurile lor, dar cum pot acorda decât una singură (din păcate) va merge către... cristi202.
Felicitări tuturor!
Eu ador să cânt. Muzica este pasiunea mea. Când sunt tristă, cânt sau ascult muzică și mă liniștesc. La desen și la celelalte lucruri nu prea sunt pricepută. Dar muzica este viața mea. Nu știu cum ar fi fost lumea fără muzică... tristă, pustie...
Îmi place sportul, fotbalul în special (joc de distracţie) şi practic oricând am ocazia, îmi plac jocurile pe computer, drumeţiile pe munte, excursiile...şi cam atât
Cant la tobe,ii ascult pe Linkin Park (cea mai recenta pasiune), scriu povesti horror, compun, citesc romane si mai stau pe la pc, in special pe Tumblr. Dar tu?
Frumos,mai cunosc pe cineva care cântă la tobe. Linkin Park asculta vărul meu,el mi-a făcut savurare din acest gen,eu ascultam Simple Plan.În rest,scriam şi eu, dar acum am lenevit, citesc în special romane de aventură. Frumos site-ul, nu-l ştiam. Mulţumesc pentru răspuns, numai bine.
Imi place sa petrec timpul cu prietenii, sa fac poze cat mai artistice. Dar imi fac timp si pentru teme.
Fotografia este o altă artă deosebită şi de apreciat. Frumos şi felicitări că nu uiţi de teme. Fi silitoare că nu strică.
Multumesc frumos!
Counter strike, muzica, Warhammer 40.000 Dawn of War - DARK CRUSADE, red alert 2-3
anss23 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: