Program de vara: iesirile cu bicicleta, adesea la Lacul Morii din Bucuresti, unde mai fac citeodata si o baita (deci si inotul).
Program de iarna: desenul si pictura. Deja m-am inarmat cu pensule si culori, cit sa ma tina toata iarna, ca doar avem o iarna lunga in fata!:)
Iar daca ma tin puterile ca acum trei ani, cind am invatat doar cu Helpul programul CorelDraw, poate anul acesta voi invata si Autocadul. Nevoie te impinge uneori!
In rest, nu strica un pic de lucru la gradina, pictarea peretilor (poti vedea ce fac pe www.picturadecorativapepereti.blogspot.com) din care as vrea sa fac o afacere, sau amenajarile interioare, o pasiune din care si traiesc.
De ceva vreme timpul mi-l omor citind fel de fel de carti.De la psihologie pana la istorie, sport.Fac si sala, imi omor timpul si in felul asta.
Mă pasionează în mod special oamenii frumoşi, muzica, poezia, fotografia... Arta în toate manifestările ei. Frumosul.
Citesc,scriu,vizionez filme sau merg la plimbare cu prietenii sau intr-o cafenea draguta.
Incearca niste sporturi, fotbal, volei. baschet, sau ocupate cu jocuri pe calculator, iesi cu prieteni, cauta sa iti petreci timp cu prieteni familia
Mă pasioneză desenul şi muzica. Desenez, cânt la chitară, citesc cărţi şi reviste. În afară de astea, ies în oraş sau în cartier, vorbesc la telefon sau stau pe internet.
Timpul meu in mare parte il ocupa scoala si internetul.Am o pagina Reasons to be happy prin care incerc intr-un fel sa motivez oamenii si sa-i fac sa zambeasca.Imi place sa citesc si am ajuns la concluzia ca iti imbogatesti mult vocabularul si nu eram total convinsa de acest lucru.Imi place mult sa ma uit filme cel mai frumos de pana acum mi-a parut Forest Gump, imi mai place sa ascult si muzica fiindca uneori te scoate din impas.Cel mai frumos este sa calatoresti dar impreuna cu cineva drag
Mulţumesc pentru sfat, dar întrebarea nu a fost pusă pentru că nu aş şti ce să fac în timpul liber, ci pentru a vă cunoaşte hobby-urile.
Desenul!
Cu asta imi omor timpul liber, si cred ca a devenit mai mult decat o pasiune!
Este foarte bine, mişcarea nu face niciodată rău corpului şi dacă mai adăugăm şi antrenament minţii suntem mult mai avantajaţi. Felicitări!
Mers la trenuri dat grafitti explorat cladiri parasite prin Bucuresti caterinca cu prietenii mai orice nu ma tine in casa
Avem o mămică grijulie, să îţi trăiască îngeraşul/îngerica. Da, călătoriile sunt plăcute, ne mai dezleagă de monotonia zilnică.
Eu la cafea ador doar aroma, oricât de mult zahăr aş adăuga pentru mine tot amară rămâne.
Uuu, skate very nice. Cât despre origami nu mă pricep.Am încercat, dar am observat că nu sunt pentru mine, cel puţin eu cred că nu suntem compatibili.
Este bine şi aşa, învaţă că înveţi pentru viitorul tău. "Statul la calculator" este bun, dar nu trebuie să înlocuiască în totalitate timpul nostru liber. O ieşire la aer liber nu ar strica nimănui.
Pai am mult de spus... Incep cu cititul unor reviste:"BRAVO","BRAVO GIRL", carti:"jocurile foamei","misterul de la Sitteford", apoi ma apuc de desenat(binenteles in timp ce cant), si dupa antrenamentele la handball care sunt cele mai importante:*
Cant la tobe,ii ascult pe Linkin Park (cea mai recenta pasiune), scriu povesti horror, compun, citesc romane si mai stau pe la pc, in special pe Tumblr. Dar tu?
Pentru mine hobby e fotbalul, dar joc o data pe luna(cel mult). Eu am obsesii cu care imi omor timpul liber, si aici ar fi: cititul si scrisul. O zi pot sta fara mancare sau apa, dar fara astea nu. La naiba, dorm 4 ore pe noapte din cauza acestor obsesii. E naspa, dar cu obsesiile nu ma pot lupta.
Un link al paginii tale, se poate? Aş vrea să zâmbesc şi eu.Mă bucur că îţi place arta citutului,se vede că citeşti,se observă după cum vorbeşti, ai un băgăjel frumos de cunoştinţe şi aşa ar trebui să avem fiecare dintre noi, dar din păcate unii consideră cititul o povară sau o pierdere de timp.
Interesant filmul, am vizionat acum un trailer, încerc să-l descarc pentru al viziona în întregime.
"Imi mai place sa ascult si muzica fiindca uneori te scoate din impas". Adevărat, pentru mine muzica este arta de a gândi.
Desenul ne dă oportunitatea să exprimăm ceea ce simţim într-un anumit moment sau să arătăm celor din jur ceea ce gândim. Imaginaţia şi talentul sunt punctele forte pentru această artă. Apropo de desen ştii care este culmea curajului? Să te arunci de pe un bloc... de desen.
Pai depinde:citesc, scriu si daca e frumos pe afara ies cu prietenii, merg la un film sau stau la pc.Insa ce ma pasioneaza cel mai mult este pictura. Pictez des, tot ce-mi vine in minte
Foarte fain "mai orice nu mă ţine în casă". Grafitti e ceva uluitor. Apreciez mult persoanele care mai dau culoare lumii în care trăim.
Eu imi omor timpul cu Gaming-ul...
Am un Xbox 360, un PS2 si un PC foarte bun.
Ies saptamanal in oras cu prietenii...
Invat...
Imediat trece timpul la mine
anss23 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: