Cola, cred ca deja sunt dependenta.
Si Fanta e bun dar am vazut ca au tot scos niste variante fara zahar. Aroma e buna dar mi se pare ca lasa un after taste neplacut si imi da niste simptome digestive indulcitorul ala.
Am incercat recent Sprite dupa cativa ani si mi se pare ca are gust de pisat. Nu ma intreba ca nu stiu ce gust are pisatul dar asa imi imaginez ca e ii place cuiva Sprite?
Coca Cola e Sasuke, Fanta e Naruto, Depinde cu cine am chief sa tin, In ziua in care beau suc.
Niciuna!
Nu-i nimic sanatos in tonele de zahar care se baga in aceste bauturi.
Dr Paper e mai bun ca Coca-Cola, asta garantat. Coca Cola iti lasa la fel acelasi gust ce spui tu ca la Fanta, dar tu nu mai simti ca esti dependenta cum spui.
Daca incerci mai multe, atunci poti sa faci diferenta.Eu mai beau sprite uneori, asta daca aleg sa beau ceva necolorat
La mincare daca bei suc, Dr Paper este mult mai bun decat Coca Cola, eu beau si vad diferenta, din acelasi loc.
In plus Dr Paper este cel dupa care s-a inspirat Coca Cola, adica Dr Paper este tata lor, nu Coca Cola Dr paper este prima din sirul asta de bauturi aparute, ei au dat startul acestor gen de bauturi.
Coca Cola este bun daca e la sticla de sticla si cu zahar nu cu indulcitori, plus contine droguri asta daca nu stiai, contine coca, ca de aia i se spune Coca, doar ca are scos din acel drog susbtanta halucinogena.
Am facut asa o paranteza sa stii ce bei.
E vorba de indulcitori artificiali, de la coca cola zero se simte gustul ala ciudat, la coca cola normal nu. La Fanta zero se simte, la Fanta normal nu. Nu tolerez eu indulcitorii.
Am incercat si Dr Pepper dar mi s-a parut ciudat, amar. Am inteles ca americanii sunt innebuniti dupa el
Deci aceste bauturi se fac cu indulcitori ce spui tu, cu zahar, si cu alte materiale cum este Stevia sau cum ii mai zice, o alta timpenie, cine o mai scos si produsl ala, fratii nostri hispanici sau care or fi fost.
Daca bei coca cola cu stevie sau indulcitori, zahar, fiecare are gustul ei, cea mai bune este cea cu zahar, iar din cele la doze, sticla, plastic, cele de la sticla is cele mai bune, zahar si sticla de sticla.
Toate au un gust specific, fctie de ce se foloseste sau nu ca indulcitori.
Ce mai conteaza si da gust specific acelei bauturi este si apa. Daca se foloseste apa de la chiuveta, are alt gust decat cea facta cu apa filtrata.
Eu iti spun ca aici am toate asa la rind expuse, alegi din fiecare ce vrei., de la sticle, plastic, doze, si dozatoare care folosesc apa de la chiuveta, fiecare cu gustul ei.
Dr asa ca idee, sa stii ca parca e mai baubila cea cu apa de la chiveta desi are asa un gust de clor parca merge mai bine decat altele, e mai usoara de baut.
Dr paper are gust de almond ala clasic, care este si cel mai bun si mai apreciat din toate.
Dr Paper mai este si cu alte arome, dar acum depinde si ce o fi acolo in RO.
Eu nu am bazut Dr Paper din RO dar o sa incerc cand o sa vin in vacanta.
Stiu ca cineva de aici s-a dus in RO vai bere Corona de asta beau ca asa beau si in america, a aruncato a zis ca nu se poate bea, acea bere Corona din RO
Nu stiu ce sa spun, poate leo face ciu ceva diferente habar nu am.Asa la mincare da le face cu diferente, Macdonalds ce face aici nu face si in RO, in fiecare tara se folosesc ceva chestii specifice zonei, ce place la oameni acolo.
Americanii nu sunt inebuniti dupa Dr Paper, nu stiu daca se bea mai mult ca Coca Cola dar pe aici se bea din fiecare.
Cum zic aici ti se da pahar gol aia e tot, baututa tu iti pui de care doresti si cita doresti, asa este aici in state cand mamninci ceva la restaurant, la fastfood, nu ti se da bautura, iei tu singur, la restaurant vine chelnerita si umple intrunas paharale pana sa vina cu mincarea esti deja butoi de apa sau suc ce bei.
Nu stiu daca monitorizeaza careva ce se bea mai mult, insa da, cel putin in Texas eu ce vad ca oamenii beau prefera Dr Paper pentru gustul ala amarui ce spui tu de almond, sau cum ii zice in romaneste migdale.
Mai are unu cu aroma de vanilie, asta este bun, eu de ala mai iau asa cand e sa beau in masina din mers.Au de toate neamurile si cirese si nu mai stiu, dar clasic asta cu aroma de migdale este bun.
Ti se pare ciudat ca tu nici migdale nu maninci aici se consuma la greu fructe de astea seminte de toate neamurile de la migdale, nuci, si alte minunatii, dar migdale si arahide cel mai mult.
Tu confunzi migdalele amare cu migdalele normale
Migdale gasesti in orice magazin si NU sunt amare, alea amare de care zici tu se gasesc doar in esente pentru prajituri
Migdalele amare nu se pot consuma, ca urmare nu se cresc pentru asa ceva, poate doar pentru a se extrage din ele cianura sau ce contin in cantitate f mare.
La magazin eu nu am vazut asa ceva la vinzare, asa ca nu confund nimic.
Deci migdalele de la magazin is nitel amarui, tu spui ca nu, eu zic sa mai intrebi, au ungust specific, care are in el si ceva amarui.
Sa stii mai bine asta, incearca cu simburi de caise, sunt unia la care saminta este amara de o scuipi alte semtie is dulci, altele nu-s nici dulci nici amare.
Deci semintele de migdal au gust amarui, alea de la magazin ce spui.
Nus dulci, nu-s ca si cum ai minca seminte de floarea soarelui Dar si alea contin cianura sau ceva acizi cionurici sau cum so mai numi, insa in continuati f mici.
Bine acum depinde tu ce migdakle manincil de la magazin, poate iei de alea sarate, poate de alea cu zagar si de care or mai fi, eu prefer doar pe alea necoape si nesarate ne nimci, m exact cum is scoase din simburi, adica crude sa le zic asa, numa de alea maninc cand e sa iau.
Dar daca tu spui cas dulci si nu-s deloc amarui asa o fi, acum fiecare cu gustul lui nu pot eu sa zic ceva de gustul tau
Am revenit, am spus mai sa fie, ia sa intreb si pe alti oameni, am intrebat, apoi am consultat si ce spune cartea, vorbesc aici de carti de pomicultura, deci de specialitatea si surpriza, adica surpriza pentru tine nu pentru mine migdalele au asa :
-gust dulceag
-gust usor amar, dar placut amar nu sa nu le poti minca
-au aroma cu o nuanta usoara de fruct.
Asta scrie despre migdale, despre semintele de migdal alea crude, nu prajite, sau sarate.
Am intrebat si citiva cunoscuti si au spus, da au si gust amarui.
Iara in carte asa cum am spus, deci nu ma inselai, contine si cianura, dar in cantitati f mici, care nu face rau nimanui.
Dar migdalul amar de la care nu se pot folosi semintele nu se cultiva pentru a se consuma, contine cantitati mari de cianura, este foarte amar, dar nu s e vinde la magazin pentru consum.
Se folosesc semintele pentru a se obtine ulei de migdale, in cosmetica, pentru medicamente, dar cum ai spus si tu pentru unele retele de ce or fi mancare prajituri, dar acele uleiuri sau sub ce forma mai sunt, au scoasa din ele cianura.
Deci eu nu incurc nimic ce ai spus tu, pentru ca nici aici in SUA si nici in RO nu gasesti la magazine seminte de migdale amare.
Asa ca nici daca nu ma pricepeam nu as fi putut consuma migdale amare ca nu as fi avut de unde le lua
Cine confunda pana la urma semintele sau ce spui tu? Eu nu spun povesti, am cunostinte mai multe ca tine si ca multi de pe aici legate de pomi, de plante in general.