Freerunning sau Freerun, este arta deplasarii intr-un mod cat mai creativ, liber, individual, a unui individ in mediul sau inconjurator (urban sau natural) folosindu-si doar propriul corp. Fiind o miscare libera, la imaginatia individului, un freerunner cauta mereu potential si posibilitati noi. Toata planeta este locul nostru de joaca, dati frau liber imaginatiei si a sufletului de copil.
Stenografie! E o mare pasiune de-a mea. Nu ți-am dat cel mai bun răspuns, dar e cel mai folositor dacă știi să-l pui în practică. Pentru că NU sunt multi care se pricep să-ți "citească" scrisul. Și prea puțini care au intenția s-o învețe...
Poti da mai multe detalii despre aceasta ramura(stenografie)?
FreeRunning ce sport e? role ceva? nu prea il aud asa des mai bine zis il intalnesc foarte rar si nu prea sunt familiarizat cu el detalii ceva?
Ceva gen parkour?
Da da. Aici ai dreptate.
Aha am inteles daca zici ca e ceva asemanator. dar acolo nu, numa ca trebuie sa fi catus de putin inventiv dar iti trebuie si conditie fizica
Exact. Tie ce iti place sa faci?
Mie mi a placut multe... acum m am mai potolit un pic stau mai mult in fata la calculator in fiecare zi invat cate ceva nou (in asa zisa lume cibernetica ) si asta face sa nu ma plictisesc nu des
Foarte bine faci. Te admir.
Merci, sunt si alte lucruri de facut dar na. crede-ma am facut destule (am probat cate un pic din toate) pana la 25 ani
Multi inainte, te sustin.
Si iti multumesc pentru fundita.
Merci si in legatura cu funda o meritai, cu placere.
Freerunning sau Freerun, este arta deplasarii intr-un mod cat mai creativ, liber, individual, a unui individ in mediul sau inconjurator (urban sau natural) folosindu-si doar propriul corp. Fiind o miscare libera, la imaginatia individului, un freerunner cauta mereu potential si posibilitati noi. Toata planeta este locul nostru de joaca, dati frau liber imaginatiei si a sufletului de copil.
Aha am inteles... si ce gen de muzica asculti?
Rap, Rock, Metal...
Ce jocuri preferi s au mai bine zis ce jocuri joci ?
Joc GTA San Andreas, samp, Mafia 2 sau Minecraft
Aha eu sincer nu am nici un joc in Calculator ce joc recomanzi?
Pai depinde ce calculator ai... unele jocuri sunt pentru calculatoare mai performante... totusi cel mai mult imi place GTA si Minecraft.
Suna cam sinistru dar no gusturile nu se discuta si la ce piese mergi mai des?
Vânzătorul de iluzii, mincinosul, zăpezi de alta data, moartea lui Esteban, hotelul celor doua lumi etc etc. Vezi tu piesele si programul pe www.faniitardini.ro
Frumos sa calaresti acum depinde ce )
Nu ştii nimic.
Eee am luat si eu cateva cursuri de echitatie ce i drept nu prea m am descurcat... ai impresia ca, cazi de pe cal cand o ia la trap dar na
Ştiu senzaţia. Aluneci de pe şa.
Pesada e cea mai periculoasă, din punctul ăsta de vedere.
Nu prea cunosc termenii ``pesada`` am facut asa de placere nu profesional ps: Un amic de aici unde stau eu are un Cal de rasa si intr o zi am zis sa mergem sa calarim are un teren in spatele casei si acolo am calarit pentru prima data, asa usor
Pesada îi exerciţiul în care animalul se ridică pe picioarele din spate.
Nici eu nu fac chestii profesionale. Tata creşte cai ( pentru reproducere şi călărie, deşi foarte puţini mai călăresc acum ) şi de la el am învăţat.
Okey am inteles
Diavolulestefemeie întreabă:
gigia întreabă: