anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce va preocupa cel mai mult?

17 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Scoala, sau asa ar trebui.

| Flav a răspuns:

Viitorul meu, atat tot.

| Vizitiul a răspuns:

Examenul de duminica.

lolita
| lolita a răspuns:

In momentul asta ma preocupa bebele meu, nu ma simt prea bine si astept cu nerabdare ziua in care se va naste si medicii ma vor anunta ca este totul perfect si nu am pentru ce sa-mi fac griji.
ma preocupa starea de sanatatea tatalui meu, ma preocupa ca nu ma mai mut odata si nu stiu cum sa ma impart sa fac totul si ar mai fi o multime de lucruri care ma preocupa dar incerc sa gandesc pozitiv si sa nu ma stresez, nu este prea indicat.

| juniper a răspuns:

Saliva din gura mea, din cauza noului aparat dentar, de data asta e roz laughing

| Hombre a răspuns:

Ma preocup cu preocuparea de a gasi o ocupare ca sa am cu ce sa ma preocup.Incalcite sunt caile domnului.

| viatadecacatt a răspuns:

Ma preocupa viata asta grea, plictisitoare si scoala care imi ocupa destul timp, dar na trebuie sa invat cat de cat acolo, ma preocupa si prietenul meu, el vrea sa iesim si eu nu am timp mereu.

| Puiutz a răspuns:

Im primul rand sanatatea mea si a familiei.
Si desigur scoala. Ma straduiesc sa obtin note cat mai bune si sa invat, ca pe viitor sa imi fie bine si sa ajung ceva in viata.
De asemenea sa imi petret timpul cu familia si prietenii adevarati.

| andreea7520 a răspuns:

Că mâine mă trezesc la 5:50 dimineaţa, apoi am ore de la 7, ceea ce e nasol, foarte nasol... şi şcoala, n-am chef... de parcă am avut vreodată, în fine yawn

| adyth a răspuns:

Ca maine in sfarsit o sa plec acasa... dar mai am de indurat inca o noapte si jumatate de zi pana atunci.

| lost.in.rain a răspuns:

Viitorul.

| Andra_5221 a răspuns:

Tenisul. Pierd foarte mult timp cu meciuri, statistici si rezultate...

| gloria a răspuns:

Din pacate ziua de mainehappy

| @@ a răspuns:

Ma preocupa cel mai mult faptul ca... daca nu m-ar preocupa ceva mereu ar fi naspa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Statusul meu din momentul asta laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ca nu-mi mai merg castile de la calculator sad, si cum nu-mi place sa ascult muzica tare, trebuie sa atept pana saptamana viitoare.
Aaa, sa nu uit: scoala, familia, prieteni si alte blablabla. big grin

| anutzyk98 a răspuns:

Ma preocupa faptul ca tot vreau sa fiu intrebata ceva ce candva si tot astept

Întrebări similare