Mda... E nostim cum "prietenii" uita de tine atunci cand nu mai au nevoie de favorurile tale sau ca - in acest caz, probabil - au ajuns acolo unde sunt datorita tie.
Ipocrizia,obsesia lor pentru bani, faptul ca in ziua de azi oamenii bogati se uita cu scarba la cei cu o situacie financiare scazuta, faptul ca oamenii te cauta doar cand au nevoie de ceva dupa nu te mai baga in seama pana cand au iar nevoie de tine.
Nepasarea, asta doare cel mai tare (cam asta vad ca te supara si pe tine). Ajungi sa crezi ca oamenii nu mai au suflet din cauza asta si parca nu mai sunt oameni, sunt doar roboti egoisti care habar n-au ce e viata ci doar banul sau profitul. Pun accent pe propria satisfactie ajungand sa calce pana si peste cadavre sau vorba aia "se fac frati cu dracul pana trec puntea" dar tot frati raman dupa aia.
La fel. Adica am stat si m-am zbatut de multe ori pentru o cazuta in cap si ea nu au putut sa faca un efort minim pentru mine cand am avut nevoie . Si nu am facut-o pentru a primi ceva in schimb, dar pur si simplu s-a intamplat sa am nevoie de un serviciu minor, o chestie banala, care necesita aproape 0 efort si ea sa se faca ca ploua.
Cel mai mult mă irită când întâlnesc persoane care cred într-un anumit lucru (e dreptul lor să creadă ce vor) dar insistă să te convingă și pe tine de acel lucru.
Pentru mine s-a transformat în plăcere să-i ignor și le întorc spatele.
Yee(Salut)! Cateodata as vrea sa uite prieteni de mine, asa as avea parte si eu de putina liniste!
Falsele credinte de care dau dovada mereu,ignoranta lor de a iti deschide mintea si spre alte lucruri,prefera sa stea in zona lor de confort, asta duce la radicalism, razboaie, violenta, asta duce la razboaie mondiala, asta e cancerul omeniri lipsa ratiuni
Nu toți sunt asa, sunt și oameni buni care nu uita, trebuie doar sa i întâlnești. Dar sa ști ca dacă ii faci bine unui om dar și alte multe greșeli pe lângă acel bine, exista posibilitatea sa nu mai tina cont de acel bine
Pe mine ma supara cei care se considera mari,, psihologi" si mari,, experimentati in viata" care ii fac pe copii/tineri sa se simta proşti din simplu motiv ca acestia asculta de parintii lor cand acestia la spun sa mearga mai devreme acasa, sa nu se duca in locuri anumite, as nu faca lucruri anumite, etc.