Nu știu cum reușesc unii să călătorească și să dea petreceri în perioada asta, eu nu am stare pentru așa ceva până nu trece mizeria asta de pandemie.
Bai, nu stiu, dar eu si prietenii mei suntem vaccinati chiar si cu a 3a doza) ne permitem! :p )
O sa muncesc deja avem rezervare de 200 de persoane o sa iasă toți draci din mine in ziua aia ) muncesc ca bucătar într-un restaurant dacă se pune din nou restricție sa nu se facă revelionul la munca la mine rămân acasă nu-mi plac cluburile nici petrecerile mi-am loat bicicleta și ma duc ma plimb in parcul meu preferat și aia e dar dacă am norocul sa intru la foodpanda am sa livrez de mâncare este o zi normla care ori care zi revelionul atâta tot nimic diferit sau special niște artificii și petarde și mâncare multă atâta tot nimic altceva
Abia a trecut o saptamana din noiembrie, si deja au inceput sa apara intrebari legate de sfarsitul lui decembrie?
In orice caz, o sa fac exact acelasi lucru pe care l-am facut in fiecare an, si anume, o sa stau acasa.
Nu e ca si cum o sa poti sa pleci undeva cu pandemia asta.
In cazul asta nu o sa mai calatoresti si nu o sa mai mergi la/dai vreo petrecere vreodata...
O sa fim în pandemie pentru totdeauna? Poate încă vreo 2-3 ani. Lumea a inceput să se mai vaccineze, eu am speranță că anul viitor pe vremea asta o sa se mai relaxeze atmosfera asta de rahat.
Depinde si de guverne sa aiba ceva oo. Pandemia asta e o mina de aur pentru big pharma si pentru toti nenorocitii care fac bani pe spinarea suferintei altora. Citi si-au umplut la noi cuferele cu banii facuti din mizeriile astea de teste Covid...
Voi merge la tanti Rita si voi taia porcul impreuna cu nea Gelu, vecinul meu bun.
Ce relevanta are? daca intrebam vara, mai ziceam ca pare ciudat. distractie placuta
Cu prietenii banuiesc, deci macar nu vei fi singur. toate cele bune!
Nu, de cand s-a refuzat certificatul verde la locul de munca, nr vaccinarilor a inceput sa scada, deci o sa stam cu pandemia asta mult si bine din pacate. nicio sansa ca anul viitor sa se relaxeze, decat daca mai contribuie si guvernul asta cu ceva.
"daca intrebam vara, mai ziceam ca pare ciudat"
Sper ca esti constienta ca in alte tari, anul nou, 31 Decembrie, e vara. Un exemplu bun ar fi Australia.
Hmm, acum ca zici asta, nu o sa spun mai multe detalii T_T
Un om sincer. Toata stima si respectul! P.S. Ar fi o idee sa inviti o domnisoara, poate-poate iti ofera macar o mina de ajutor.
Ok, iar eu nu m-am gandit atat de departe. banuiesc ca orice roman alege sa faca pe 31 dec, indiferent de tara. daca tu esti in momentul de fata in alta tara, e fix problema ta oricum, ai incercat doar sa fii rautacios. puteai sa raspunzi scurt si la obiect fara alte obiectii, sau sa alegi sa nu raspunzi deloc, seara faina!
Nu cred ca te-ai prins la ce m-am referit cand am dat acel exemplu. In Australia, pe 31 decembrie, E VARA.
Tu ai zis ca revelionul e iarna, iar eu ti-am dovedit contrariul.
RADUCU12369 întreabă: