anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce visai sa devii cand ai fost mic/mica? Ce te fascina la acea meserie?
Cat de departe sau aproape esti in viata reala de visul din copilarie?

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Vroiam sa fiu mecanic pe locomotiva apoi mi-am schimbat parerea sa devin sofer pe trailer, au trecut anii si acum visul de a deveni sofer e la un pas, 6 luni mai am de asteptat.

4 răspunsuri:
| Downfall a răspuns:

Pai ce vroiam sa ma fac cand eram mica nu seamana deloc cu ce vreau sa ma fac acum laughing
Cand eram mica vroiam sa fiu veterinar pentru ca imi placeau animalele, sau tin minte ca vroiam sa fiu si politista, sau chiar arheolog (ma pasiona Egiptul) laughing
Dar acum ma gandesc sa ma fac stomatolog sau ceva in alta ramura a medicinei, sau orice care are legatura cu biologia si mai ales cu chimia.
Sa vedem ce ma asteapta in viitor...

| dana85 a răspuns:

Ce am visat sa devin in copilarie s-a dovedit sa fie predestinat si de Dumnezeu. Sunt in locul in care ma simt cea mai buna, care imi da satisfactii si impliniri, chiar daca nu de ordin material.

| xSweetAnGeLx a răspuns:

Visam sa fiu invatatoare, sa stau printre copii mici si poate asa ma puteam juca si eu cu papusile barbi si sa mai intru in lumea copiilor... asa sa nu mai cresc niciodata happy
bineintes ca acum nu mai sunt asa de sigura ca vreau sa o fac, poate as face-o pentru copii mici, dar cand ma gandesc ca o sa am grija de copii aia si dupa o sa plece... ma intristez
deci mai bine doar un bebe pentru mine care sa stiu ca merge, dar se intoarce big grin (si nu acum. mai tarziuhee hee )
dragutzzz big grin
tu? ce ai visat? happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru xSweetAnGeLx):

laughing Ce am visat eu? E tare departe de ceea ce sunt astazi happy. Ori militar in trupe de comando, ori medic ginecolog. Fac precizarea ca voiam sa fiu medic ginecolog, NU pentru a vedea cat mai multe femei goale, ci pentru a avea cumva grija de femeile abuzate, maltratate si cele insarcinate, care in fata nasterii (ca stres fizic si psihic) se simt singure si de cele mai multe ori "intampinate" de cuvintele vulgare ale medicilor. Voiam sa "atenuez" cumva asta. happy