| Fumiko a întrebat:

Ce visati sa deveniti?

29 răspunsuri:
| GoldenZenith a răspuns:

O persoana mai buna decat am fost pana acum.

Răspuns utilizator avertizat
| justanotheruser99 a răspuns:

Astronaut (dar nu spune la nimeni)

| syd a răspuns:

Taxidermist

| Fumiko explică (pentru justanotheruser99):

Nu spun laughing

| Fumiko explică (pentru syd):

Adica? Nu-mi dau seama ce este! happy

| Fumiko explică (pentru KiwibibiIa):

Si eu adoooor pianu :*

| syd a răspuns (pentru Fumiko):

TAXIDERMÍE s. f. Arta împăierii animalelor în vederea expunerii lor în muzeele de științe ale naturii. – Din fr. taxidermie.

| Fumiko explică (pentru syd):

Fain

| zurick a răspuns (pentru KiwibibiIa):

E gustoasa macar laughing?

| zurick a răspuns (pentru KiwibibiIa):

Mie inca nu mi se pare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Visez sa devin o persoana mai buna, mai calma si mai toleranta cu oamenii din jur... clar o sa ramana vis. ^^

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Toleranta si calmarea sunt determinate doar de factorii exteriori,, nu ai cum sa fii tolerant si calm tot timpul si cu toti, spun doar ce patesc pe pielea mea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Drimmero):

Yup si mie mi se pare utopic sau cel putin greu de realizat de toate persoanele, de-asta am zis ca pentru mine ramane vis.

Nu exista sa-ti placa de toti sau sa fii placut de toti,, dar nici sa stai calm/a toata viata, trebuie sa existe ceva sau cineva care sa te enerveze.

| ShaOfHatred a răspuns:

Kamikaze

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Drimmero):

Normal ca nu ai cum sa ii placi pe toti sau sa te placa toti ( nici nu vad de ce si-ar dori cineva asa ceva ), dar poti sa tolerezi, ori sa fii indiferent acolo unde este cazul, si sa constientizezi ca nu te ajuta cu nimic nervii - te poti autoeduca astfel incat sa sari peste tot procesul ce are drept concluzie investirea energiei in mod neconstructiv si pierderea de timp.

| vdvdzbzfv a răspuns:

Înstărit financiar și mai norocos la gajici.

| Bacemi a răspuns:

Life Coach/ NLP Master.

| Clorox a răspuns:

Psiholog

| Yaesmin a răspuns:

Prezentatoare tv

| AutumnDay a răspuns:

Important e nu doar sa visezi, ci sa lucrezi zi de zi pentru a deveni ceea ce iti doresti.

Enervarea e ceva natural, chiar sunt momente in care te controlezi cu greu, oricat am zice noi ca nu e bine, dar in momentele alea chiar simti ca-ti explodeaza capul iar tu sa ai nervii intinsi la maximum/
Tolerezi cat tolerezi,, dar daca ti se urca in cap ceea ce tu tolerezi, ai tot dreptul sa dai de pamant cu acel cineva.

| simion1rikardo a răspuns:

Chirurg

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gay actor po/rno, tu?

| Arii2 a răspuns:

Bibliotecara.

Întrebări similare