Toleranta si calmarea sunt determinate doar de factorii exteriori,, nu ai cum sa fii tolerant si calm tot timpul si cu toti, spun doar ce patesc pe pielea mea
Yup si mie mi se pare utopic sau cel putin greu de realizat de toate persoanele, de-asta am zis ca pentru mine ramane vis.
Nu exista sa-ti placa de toti sau sa fii placut de toti,, dar nici sa stai calm/a toata viata, trebuie sa existe ceva sau cineva care sa te enerveze.
Normal ca nu ai cum sa ii placi pe toti sau sa te placa toti ( nici nu vad de ce si-ar dori cineva asa ceva ), dar poti sa tolerezi, ori sa fii indiferent acolo unde este cazul, si sa constientizezi ca nu te ajuta cu nimic nervii - te poti autoeduca astfel incat sa sari peste tot procesul ce are drept concluzie investirea energiei in mod neconstructiv si pierderea de timp.
Important e nu doar sa visezi, ci sa lucrezi zi de zi pentru a deveni ceea ce iti doresti.
Enervarea e ceva natural, chiar sunt momente in care te controlezi cu greu, oricat am zice noi ca nu e bine, dar in momentele alea chiar simti ca-ti explodeaza capul iar tu sa ai nervii intinsi la maximum/
Tolerezi cat tolerezi,, dar daca ti se urca in cap ceea ce tu tolerezi, ai tot dreptul sa dai de pamant cu acel cineva.