Sa-i faca si sa-i creasca copiii, sa faca de mancare, sa faca curatenie si sa -i ingrijeasca si parintii. Toate acestea insa, dupa ce vine de la serviciu.
A... era sa uit! Trebuie sa fie mereu frumoasa si proaspata!
Da cam în majoritatea cazurilor e aia dar ai fost cam directă
E adevarat imi cer scuze daca am lezat pe cineva prin faptul ca am fost directa dar asta e adevarul.
Tot respectul pentru barbatul care pune pe primul loc sufletul femeii si nu altceva.
Depinde la ce te referi
Multi spun ca sufletul conteaza de cele mai multe ori, dar trebuie sa stii sa gatesti sarmale si sa iti ingrijesti look-ul
Daca asta ai intalnit in viata, nu insemna ca sunt toti la fel.
Dar e ceva normal sa generalizezi...
Un barbat hetrosexual are atractie sexuala fata de sexul opus, stim ca cand privim o femeie frumoasa in creier se aprinde o regiune/regiunea placerii care ne determina sa comunicam cu persoana respectiva, scopul biologic al barbatului este reproducerea cat mai desa /rapida /deci un barbat vrea sex de la o femeie, de asta baieti cuminti nu stiu de ce fetele le vad ca fratii si nu ca niste iubiti pentru ca ei vad toate fetele ca potentiale iubite/partenere
desigur la o anumita varsta vrei sa ai o femeie serioasa, sincera, iubitoare dar dorinta sexuala e toata viata prezenta
Nu e vina noastra ca suntem atrasi de sexul opus si ca penisul intra in eretie cand vedem una frumoasa
Nici nu condamn.Aici a fost o intrebare scurta eu am raspuns scurt unii au avut alta parere dar a raspunde pe larg acestui subiect ar necesita postarea lui in doua categorii una ar fi:dragoste si sex iar a doua :stiinta si filozofie.